חוויות מתאילנד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז היינו בתאילנד. פיזזנו לנו מאי לאי. שחינו לצד דגיגונים צבעוניים. התפנקנו במסג'ים מפנקים מדי יום. אכלנו ארוחות גורמה. ישנו טוב ובגדול היינו בגן עדן. יומיים לפני שחזרנו ארצה ואחרי יום מפרך של קניות בבנגקוק הסואנת , הבחנתי בחומימה (למי שלא יודעת, חומימה היא אחותה היותר מכוערת של המכשושה ומדובר בכתמים החומים לפני המחזור).
    למחרת בבוקר המשיכה החומימה בנודניקיותה והפעם הגיעה עם תגבורת כאבי מכשושה. באותו בוקר פשוט נשברתי כמו שמעולם לא קרה לי לפניכן. הדמעות פרצו מתוכי בקלות ויללותי נשמעו עד ללובי המלון, מרחק 28 קומות. הבעלול סולק ממני לרדיוס שלא פחת מ- 40 מ''ר ללא היתר השמעת כל קול. מאחר ונסענו עם אחותי ובעלה, הכרחתי את עצמי לשדר עסקים כרגיל, על אף שהייתי שקופה מדי ובסוף נזפתי גם בהם.. שבורים ונזופים המשכנו בטיול, אלא שחומימה גם היא נבהלה מתגובתי והחליטה לברוח.
    לא הבנתי מה עניינים איתה וחשבתי לעצמי שבטח בגלל הטיסה והקריזה הוצאתי את הגוף שלי מאיזון שבטח יסתדר בארץ. אלא שבארץ ההמתנה לא הביאה את שתי הפוסטמות אלא את יריבתן המושבעת - לבנונה. לאחר לחצים והצקות מהבעלול להעיר אותי מאובדן האמונה, קניתי בדיקת היריון שהראתה מיד שני פסים ברורים. חסרת אמונה הכריחני בעלולי לעשות בדיקת דם שהראתה בטא חוצפנית. רופא הפיריון ששכנע אותי לדחוף הורמונים התנצל על פזיזותו והעריך את החגים השמחים והטובים שבחסדם הקדוש אני בהיריון..
    היום אחרי הדגמת דופק - אני מאמינה. ואם אני מאמינה אז לבטח גם אתן

crazy woman!
21 תגובות
עמוד 1
  • דיייייי איזה יופי!!!!
    מזל-טובבבב יקירונת שלנוווו בשעה טובה ומוצלחת
    שיעבור בשלום, בשעמום וכמובן שתקין....
  • איזה הודעה מרגשת ושמחה
    מזל טוב ענקי

Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
  • תודה בנותיי
    מאחלת לכן ולכל בנות הפורום התעברות מהירה, טובה ותקינה ושולחת לכן פוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ענקי נישא על כנפי מלאכים נשיקות וחיבוקים ואהבה טהורה

crazy woman!
  • ואווווווו אין ספק שהחופש והמנוחה עשו את שלהם !! מגיע לך אני מאושרת בשבילך שיהיה קל ותקין ותמשיכי לעדכן כמובן
  • איזה יופי!!!!!
  • דייי איזה כייף!!!!!!!!!!!!! בשעה טובה יפיופה!!!
    המשך תקין, עגלגל ורגוע : )
  • מזל-טוב
  • מזל טוב! הריון קל ותקין
  • ממממיייייייי איזו הפתעה משמחת!!!! איזה כיף!!! שיהיה לך במזל טוב, הריון כיפי ובריא ובייבי מהמם בסופו :) מלא אהבה

• שובבה קטנה! חיכית עד הדופק לספר!!!!!!!!!!!!!

סתם!
    המשך הריון תקין ומשעמם!
    באיזה שבוע את?
    כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • יוווווו!!!! איזה יופי!!!!!! איך שמרת בסוד מאתנו כל כך הרבה זמן???

שיהיה מעכשיו רק ברוגע, בנחת, באהבה ובבריאות!! אצלנו אומרים: שתגיעו לשמחה בלב שמח!! מאושרת בשבילך!
  • קרייזי איזה סיפור
  • איזה כיף לשמוע!
    מזל טוב :)
  • מרגש ומשעשע כאחד !
    מזל טוב המשך קל עגול ותקין!
  • גדול!

המשך הריון נעים ותקין!
  • מזל טוב בובההההההה!!!!!!! המשך תקין וכייפי...
    ולזכותי אומר- אמרתי לךךךךךךךךךךך!!! (אז במייל)
    מאושרת בשבילך

• תודה נשמות טהורות ואהובות
    הייתי מתה לספר לכן כבר ולשתף אתכן במה שעובר עלי, אבל הייתי במין סוג של הכחשה שזה לא קורה באמת. גם עכשיו..... ההכרה וההבנה חודרים אלי בזכות הבעלול המאושר. אני מסתכלת עליו ואומרת, אולי יש בזה משהו....

פנינוש, אני בשבוע 7 ושישה ימים. נדמה לי שאני ואת ולייטלי נלד ביחד בע"ה - 55555555555555555555555555555555555555555555555555555
    5555555555555555555555555555555555555555555
    5555555555555555555555555555555555555

מורנוש, עם ההורמונים הפסקתי בחודש מאי אחרי שהחזה שלי התחיל לגדול מאד ולכאוב והפכתי לעצבנית ביותר בתוספת כאבי ראש מרגיזים. רופא הפיריון לא רצה להחליף לי את הזריקות (פוריגון) אז הפסקתי עם זה והלכתי לעשות צילום רחם. אחרי צילום הרחם, שהיה תקין, המשכנו לא להיקלט במשך 3 חודשים טבעיים ונקיים.
    במהלך אי ההיקלטות הלכתי לרופאת המשפחה לעשות בדיקות כלליות וגיליתי שחסר לי ברזל ובלוטת התריס שלי עולה ויורדת באופן בלתי מוסבר ועל אף ששני רופאי פיריון בדקו אותה והבינו שהיא בסדר למעשה.
    אני ורופאת המשפחה התעקשנו קצת יותר ועשינו בדיקות מקיפות לבלוטה ובסוף החלטנו שעל אף הממצאים התקינים אני אתייעץ עם אנדוקרינולוג.
    האנדוקרינולוג החביב (באמת חביב), ד"ר שמעון אילן, נתן לי מינון קטן של אלטרוקסין, שככל הנראה עשה את העבודה לאחר שלושה שבועות.

העניין מתחבר לי כי בהיקלטות הראשונה (אחרי חודש ניסיון) נקלטתי מיד כי ניזונתי מהמון פירות ים, שידוע שיש בהם הרבה יוד שהוא טוב לבלוטת התריס. כמובן שהיריון לא החזיק כי בשובי ארצה (כמובן שההיקלטות הייתה בחופשה), המעטתי באכילת פירות ים אז לצערי זה קרה.....

מוסר השכל:

רופאי פיריון לא יפנו אותך לבדיקות כלליות על מנת לעלות על הבעיה שלך, ככל שהיא אינה מוסברת.

רופאי פיריון ידחפו לך הורמונים בכל הזדמנות גם אם את פוריה, מבייצת טבעי ובהיסטוריה שלך הריונות תקינים וטובים.

טוב לעשות בדיקות כלליות עם רופא משפחה ולבדוק כל מדד חריג בגוף, גם אם הרופא שמטפל בך יאמר לך שהחריגה אינה מזיקה.

חופשה טובה ומפנקת מסייעת בקליטת היריון
    שיהיה הרבה הצלחה לכולכן!!! אוהבת אתכן ומאחלת לכן היריון מהיר, תקין, בריא וטוב. אמן
    crazy woman!
  • מזל טוב!!
    שיהי קל תקין ובידיים מלאות
    בקרוב אצל כולן
  • לא מסכימה אם מה שאת אומרת קרייזי היקרה , לא כל רופא פריון דוחף ישר הורמנים לי לקח כמעט 9 חודשים לאחר גרידה שרופא התחיל בטיפולי פוריות ועוד אחרי שאני לחצתי, אפילו בדיקת זרע לבעלי הוא לא רצה לתת בטענה שכבר היה לנו הריון בעבר . הוא אמר תמשיכו לנסות טיבעי , יש לך ילד , היה לך הריון לפני פחות משנה , אני זאת שלחצתי ואמרתי שאני לא רוצה יותר לחכות . לגבי חופשה אני מסכימה איתך זה באמת משחרר , וגם לגבי פירות ים זה נכון אבל לא כולנו יכולות לאכול אותם מטעימי כשרות.
  • מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

• תודה בנות אהובות אין די לתודה

מרגוש, ברור שלכל כלל יש יוצא מן הכלל וברור שפירות ים לא מתאימים לכל אחד לא רק מטעמי כשרות אלא מטעמי בריאות. לא לכולן יש בעיות בבלוטת התריס.

מאחלת לכולכן היריון תקין, קל ובריא עוד החודש

crazy woman!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה