שאלה חשובה למי שמבינה בעסקאות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כחצי שנה סגרנו בית מלון דרך הטבה מסויימת, חילקנו לתשלומים של 120 ש"ח כל חודש.
    אחרי יומיים התקשרנו לבטל, הבטיחו לנו החזר כספי כל חודש.
    בינתיים כבר 4 תשלומים ירדו והעיסקה לא בוטלה בתירוצים שהיו חגים וכו'
    חזרה אליי עכשיו נציגת שירות ששאלה מה אנחנו מעדיפים, מתנה בשווי של xyz או את ההחזר הכספי שהבטיחו לנו.
    אמרתי לה שאני לא מעוניינת במתנות ואני רוצה את כספי בחזרה אז היא ציינה שהדבר יהיה כרוך בעמלת ביטול עסקה מחברה האשראי על כל סכום כל חודש.

מישהי יודעת כמה עמלה חברות האשראי לוקחות?
    האם זה הרבה? או שמדובר בסכום זעיר?

3 תגובות
עמוד 1
  • תראי אני מניחה שעוד בנות יענו לך אבל כמה זמן לפני מועד החופשה ביטלת כביכול אם איני טועה אם ביטלת תוך יומים הם אמורים להחזיר לך את מלוא הכסף אלא אם עשית זאת ב48 שעות לפני הגעה...
    אגב לא היה חוזה ביטול או משהו
    נראה לי הם מנסים למרוח אותך..
    תנסי להרים כול לדבר אם איזה מנהל ולצערנו רק בבלאגנים יש דברים שעובדים
    מקווה שיסתדר
  • תכנסי לאתר של המועצה לצרכנות ישראלית, את יכולה לפתוח פניה ועו"ד משם יטפלו בך ללא תשלום!!! שווה!!!
  • לכל חברה, עסק יש מדיניות משלה.
    בגלל שחוייבת כבר אז נכון, יש דמי ביטול עיסקה..
    בדרך כלל זה 10 אחוז מערך העיסקה.

אם אמרו לך רק עמלה של חברת האשראי זה צריך להיות משהו בסגנון של ה 10 אחוז...

מה שכן, את יכולה לאיים עליהם בתביעה, או הגשת תביעה דרך הצרכנות, שמה עבר כבר כלכך הרבה חודשים והעיסקה לא זוכתה כמו שהם התחייבו לעשות.

שיהיה בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה