היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מחר 12 יום אחרי החזרה....מחר בדיקת דם אני תיכף משתגעת
shoshi
10 תגובות
עמוד 1
הלוואי ותתבשרי בבשורות טובות... שימשכו למשך 9 חודשים!! בהצלחה :)
בהצלחה!!! בע״ה בטא מהממת!!
שיהייה בהצלחה, תחזיקי מעמד זה בהחלט מחרפן
ron
בנות תודה רבה, זה הפרייה ראשונה שלי סלחו לי על הבורות.... החזרה עובר ...אני כבר החלטתי עוברית טובה וחמודה , האם יש סיכוי לתאומים זהים למרות שהייתה הפרייה עובר1?, האם היו אומרים לי בזמן ההחזרה? תודה מראש
shoshi
ללחברה שלי החזירו עובר אחד וכשהיא הגיע לבדיקת דופק קיבלה בשורה שיש לה שניים זהים כך שהכול יכול להיות זה או שני בנים או שתי בנות זהים שתי טיפות מים בהצלחה
ron
בהצלחה!!!!!!!!! בשורות טובות לבטא ענקיתתת
תודה בנות ...עשיתי בדיקת דם עוד כמה שעות תשובה. כאבי הבטן לא נעימים בכלל 2 לילות אני מתעוררת 3-4 בבקר עם כאבי בטן, כמובן שעוד מעט כשהרופא ייתקשר אשאל אותו האם כאבי הבטן מיום השאיבה עד היום הולכים ובאים זה נורמלי?? היומיים החריפו,זה נורמלי?
shoshi
לצערי קטן מ-2 אני לא! אי וי אף הראשון נכשל...לא יכולה לחשוב על עוד זריקות כאבי בטן תמידיים ונפיחות מגעילה ועוד הרדמה לא ר ו צ ה!!!! אחרי שמפסיקים את הנרות תמיכה אקבל מחזור? כמה ימים בערך?
shoshi
ואי מאמי מצטערת לשמוע על שלילי,תהיי חזקה נשמה, גם לי החזירו רק עובר 1 ומחרותיים הבדיקת דם ..לאחר הפסקת התמיכה בערך שבוע תקבלי מחזור..
תודה רבה ...יום עצוב לי, מאחלת לך בהצלחה בעוד יומיים! הרופא אמר לי חודש הפסקה ואז שוב , זה לא מיותר לחכות חודש או שככה נהוג בהפריות?