היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ליהוא פולט בערך פעם ביום- לא יוצר זה יכול להיות פליטה קטנה או מכובדת לוקח לו זמן לעשות גרעפס... בטיפת חלב ורופאת הילדים שלנו אמרו שתינוקות פולטים...ולא התרגשו האם יכול להיות שיש לו ריפלוקס?? התדירות היא בערך פליטה ליום (לא כל יום) הוא עולה נהדר במשקל ואוכל טוב
8 תגובות
עמוד 1
לדעתי לא ריפלוקס יואב היה פולט/ מקיא בקשת במשך כמה שבועות פעמיים ביום לפחות ועדיין רופא אמר שזה לא ריפלוקס ובאמת בערך בגיל חודשיים ז ה הסתדר ונעלם גם היום מדי פעם יש לו איזו הקאה בקשת פעם שבוע כזה כבר לא מתרגשת אם זה ממש בלי הפסקה אחרי כל אכילה הייתי מודאגת אבל זה לא המקרה שאת מתארת בריאות
תקשיבי, אני עוקבת אחרי הודעות שלך מאז שילדת ומאוד מאוד מאוד רוצה להגיד לך דבר אחד: תפסיקי לחפש מה לא בסדר! כל מה שאת מתארת זה תקין לתינוקות, הם פולטים, הם עושים אפצי, הם בוכים, עד 38 זה לא חום. תנשמי אוויר ובלי לחץ!
לא נשמע כריפלוקס ממש לא כול דבר בהתחלה קצת מלחיץ אצל תינוקות אבל כול עוד זה לא משהו קיצוני שנמשך כמו הקאות או אי רצון לאכול אפטי לא מגיב מוציא צואה יותר מ7 פעמים ביום או לא מוציא צואה יותר מ7 ימים חום מעל 38 חוסר שקט בלתי פוסק אי יכולת הרגעה פירכוסים לילה וכו' לפנות לרופא כך הגדירו רופאי הילדים אותם פגשתי... רק בריאות ורגיעה
מאמי אנסטסיה צודקת. לנשום להפסיק לקרוא על בעיות ואח"כ "למצוא" אותם אצל ליהוא. תפסיקי לחפש בכוח מה לא תקין. תהני ממנו
כל התינוקות פולטים מפעם לפעם וזה טבעי ונורמלי בשביל שזה יוגדר כריפלוקס צריכים להיות יותר תסמינים מפליטה פעם ביום-יומיים ליהוא אוכל טוב, עולה במשקל טוב 555 אני מאמינה שהוא לא בוכה אחרי כל האכלה הסירי דאגה מלבך, אם היה מדובר בריפלוקס האחות בטיפת חלב היתה חושדת והרופא היה מאשר...
חחחחח לא זה לא ריפלוקס זה מה שאמרו הרופאים- זה תינוקות.
תאמיני לי שלא בא לך לדעת מזה רפלוקס
לקטנה שלי היו המון פליטות... לא רק פעם אחת ביום אלא כמה פעמים. לפעמים גםהקאה בקשת