היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בננות, היום הייתי באיזה מפגש של אמהות ותינוקיס, המדריכה שרה מלא שירים וכל הידלים ממש נהנו, אבל הבנתי שאני ממש לא יודעת אף שיר לילדים
21 תגובות
עמוד 1
100 שירים ראשונים הדיסק זה הפתרון כמו כן יש לכם יס או הוט? יש ערוץ הופ ילדות ישראלית שם יש רק שירים של ילדים ערוץ מדהים ויש את הדיסק השפן הקטן של בייבי גם מעולה
חפשי ביוטיוב שירים לנועה 1+2+3... האחיינית שלי מטורפת על זה!!!!
100 שירים ראשונים ללא ספק!!!!
חוץ מזה כנסי ליוטיוב ותחפשי שירים לנועה.. יש שם המווווןןןןןןןן המון המוןןןן שירים בתוך מקבץ של כמה סרטונים.. תנסי, ליעד גדל על זה עד לא מזמן!
רק לפני חודשיים, כשנתנאל נכנס לגן ישראלי אני למדתי שירי ילדים בעברית. הוא גדל על שירי ילדות שלי ברוסית וממש נהנה מהם :-) גם לניקול אני שרה ברוסית
אני הכי בעד 100 שירים ראשונים!
ולא ידעתי שאת לא צברית! כמה שנים את בארץ?
אצלינו רינת גבאי היא הפופולרית.... וחוצמיזה שיש לך ביוטיוב מחרוזות מוכנות תרשמי ביוטיוב שירים לנועה זה נותן מחרוזות יפות וארוכות של שירי ילדים פופולריים ויפים... "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
)]יש את 100 שירים ראשונים, השירים שדגלנו עליהם, שירעם עוד שאני זוכרת מהגן. יש בשיחב אוסף זה 5 דיסקים לרכב ב30 שח. משהו נחמד ביותר. מומךץ. ואפשר לנגן דרך המחשב גם.
יוליה- זה בידיוק מה שאנחנו חופרים עליו בזמן האחרון! בידיוק על שני אלה.
אגב, הידעת- שהדיבוב בסרט של המוזיקאים זה הכל אותו בן אדם מדבר?
הבת שלי בת 8 חודשים ואני בקושי יודעת שירים חחח
מיצי - חחח כן, הבחור דיבב את כולם חוץ מהחמור והנסיכה
כמו שאמרו לך תחפשי ביוטיוב שירי ילדים יש את 100 שירים ראשונים יש את המחרוזות של נועה