היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, חפרתי לכן עם פוסטים בזמן האחרון אבל יש לי משהו שמטריד אותי.
אני בשבוע 16+6 והבטן שלי מאוד מאוד בולטת!!!!! אני נראת כמו אחת בחודש חמישי. הבטן מתחילה לבלוט כבר מאזור הסרעפת כלומר הרבה מעט הפופיק כשבכל מקום כתוב שהרחם נמצא בחצי הגובה לפופיק. באולטרסאונד אחרון אמרו לי שהתינוקת בגודל נורמלי וכמובן שזה הריון של יחיד.
חשוב לי לציין שאני 163 ושוקלת 60 ק"ג כ שאני לא נחשבת לשמנה או משהו כזה שכאילו זה הבטן השומני שנותן לי את המראה הגדול.
ממה זה יכול לנבוע? אני מתביישת לשאול את הרופא שלי.
3 תגובות
עמוד 1
לא נשמע לי כמשהו חריג בכלל! כל אחת והגוף שלה. אצל חלק הבטן יוצאת בשלב מוקדם יותר ואצל חלק יש בטן קטנה כל ההריון. אין לך מה לדאוג בקשר לזה, הכי חשוב שהעוברית ואת בריאות!
את מתארת אותי ואת ההיריון שלי בדיוק גם אני באותו גובה ומשקל שלך וגם לי היתה בטן גדולה אין מה להילחץ :) כל אחת והבטן שלה
הי סופי אני בדיוק כמוך במשקל אולי קצת יותר גבוהה אבל אני נמצאת באותו מצב יש לי בטן ממש גדולה ועליתי כבר שבע קילו!! שזה המון אין לי מושג מה זה אומר ואין לי גם כוח לחשוב על זה אומרים לי שהעובר קצת גדול אבל בשבוע לא יותר מזה לא משהו קריטי אז נראה לי שאת יכולה להיות רגועה זה נורמלי ואת נורמלית