היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות,
    כבר הרבה זמן שאני קוראת בפורום המדהים הזה ולומדת המווון
    וכבר הרבה זמן שאני ממש רוצה להתחיל ולהיות פעילה יותר ורואה כיצד אתן מגובשות ועוזרות ותמיד מוכנות לקבל באהבה בנות חדשות ועם כל זה לא מוצאת את מקומי לכתוב....
    אז הנה סוף סוף החלטתי בתקווה שהפעם אכן זה יקרה!
    אז אספר לכן בקצרה את ההסטוריה הלא ממש קצרה שלי
    אני נשואה שנתיים פלוס, בחצי שנה הראשונה לנישואים עוד הייתי עם גלולות הייתי סטודנטית בעלי מאוד רצה לאחר חצי שנה הפסקתי את הגלולות ואמרתי מה שיהיה יהיה
    ועכשיו כבר עברו כמעט שנתיים ו-כלום ולמרות שלא הייתי בכלל בלחץ להכנס להריון אי אפשר שלא להריץ מחשבות של מה קורה פה???
    אקצר את החפירות ואספר שבמאי עברתי צילום רחם אשר בו התגלתה סתימה ש"נפתחה" בעת ביצוע הצילום ולפני שבועיים בערך חזרתי לרופא להתייעצות כי לא קרה כלום מאז הוא אמר שאעבור היסטרוסקופיה שזהו צילום של הרחם באמצעות מצלמה זעירה.
    ביום חמישי הגעתי בבוקר לביצוע ההיסטרו' הרופא בדק אותי ובשיתוף עם האחות הבכירה שם אמרו לי עזבי. חבל סתם וחבל על החודש הזה הרחם בסדר הכל בסדר לכי תחזרי ביום ראשון בצהריים אחרי שעשית בדיקת דם בבוקר. בין לבין שאלתי מה מי מו והבנתי כי יתכן ויבצעו לי הזרעה אמרו לבעלי אתה תהיה בהיכון...
    אתמול עשיתי בדיקת דם ובצהריים הייתי אצל הרופא בדק את הזקיקים עוד לא היה ביוץ ואמר שוב לבצע בדיקת דם בשלישי ושוב לחזור אליו...
    מצד אחד אני מרגישה קצת בערפל לגבי מה קורה מצד שני אני מרגישה שאני בידיים טובות ושדווקא דברים נעשים ולא מושכים אותי באף ומבזבזים לי את הזמן
    עד כאן החפירות שלי תודה למי שקראה עד כאן בתקווה להיות חלק מהפורום המדהים הזה
    יעל
7 תגובות
עמוד 1
  • גם אני חדשה פה עם תסריט קצת ארוך. ברוכה הבאה
    אין לי מושג על עניין ההזרעות אבל אני שמעתי שדווקא אחרי צילום רחם סיכוי גדול שתיקלטו אז הלוואי שהחודש זה זה
    בקשר לביוץ אני מאמינה שזה מאחר קצת ... לי זה קורה המון
    בהצלחה ממי
    אה ושמת לב שההודעה שלך כאילו נשלחה 3 פעמים

noel
  • כן שמתי לב זה כנראה בגלל שאני כותבת דרך הטלפון ולא מהמחשב מחקתי את הכפילויות...
    תודה על התגובה, גם אני שמעתי את זה אחרי צילום רחם אבל הנה עברו כבר כמה חודשים האמת שיכולתי לראות ולהרגיש ממש את השינוי מלפני ואחרי ועדיין כמו שאנחנו יודעות כבר כנראה שאין בזה חוקים...
  • היי מתוקה, קודם כל ברוכה הבאה! אני שמחה שאת מרגישה שאת בידיים טובות זה מזה חשוב, זה מרגיע ואין על רוגע במצב שלנו :) האם את ובעלך עשיתם בדיקת זרע ובדיקת פרופיל הורמונלי? אולי שם יש תשובה... בכל מקרה טוב שהתחלתם הזרעות כי זה תהליך עדין ולא פולשני, אני אחרי הזרעה שניה, ההזרעות לא כאבו לי בכלל אז אל תחששי, אני בטוחה שממש בקרוב יהיו בשורות טובות :) בהצלחה

• הי מתוקה, ברוכה הבאה! מאחלת לך (ולי, ולכולנו) שהות קצרצרה..
  • מתוקה, ברוכה הבאה!!!!!!
    מקווה מאוווד לשהות קצרצרה!! : ) בעז"ה בקרוב כולנו נידבק מהמתוקות שנקלטו (חמסה חמסה חמסה)
    שיהיה המון בהצלחה! אני לא מבינה כלום על הזרעות אבל כמו שאמרו פה אומרים שהצילום עוזר להיקלט.. הלוואי שזה יהיה בקרוב.. מלא בהצלה!
  • תראי לפחות לא מושכים אתכם סתם! ושנתיים זה אכן זמן להתחיל ברורים שמחה שהכל תקין... ובהצלחה בהזרעה
  • תודה רבה לכולכן...
    יסמין לשאלתך עשיתי פרופיל הורמונלי שיצא תקין לגמרי וגם בעלי עשה בדיקת,זרע שיצאה טובה מאוד לכן הופניתי לצילום רחם שכביכול לאחר פתיחת הסתימה שהיתה התומאות נקראות גם כן תקינות.
    נמשיך לחכות בסבלנות...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה