חשבתי שנגמרה עונת הרחצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אבל עכשיו התחילה עונת החול
11 תגובות
עמוד 1

• רק השבוע התחלנו עם הנעליים בגלל שנהיה קריר בבוקר.

למרות שהשבוע אמור להיות חםםםםםם

וכן, אין לי בעיה שזה יהיה בגן
  • זה נורא

• שונאאאאאאאת חול
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • בדיוק רציתי לשאול על זה !!!!!!
    יש לי סיוטים מהחול הזה, הם באים כל יום מהגן עם כמויות מטורפות של חול....
    נראה כאילו מישהו הוריד להם נעלים ושפך להם בתוך הגרביים והנעלים חול
    עם משפך

• אני שונאת אותו הכי בשלב הזה שרון יושבת על הספה
    וחולצת נעליים ואז אני שומעת מרחוק "אמא, את חייבת לראות כמה חול הבאתי היום מהגן"

• בדיוק אמרתי שיש דבר אחד טוב בקיץ - לא מביאים חל בסנדלים
  • ספרי לי על זה

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • יו אדווה הצחקת אותי

• תודה על הטיפ של דניס

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה