היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הבנתי שעל הבטן הם ישנים יותר טוב בלילה ויותר שעות. זה נכון?
13 תגובות
עמוד 1
זה נכון אבל זה גם מאוד מסוכן. בגיל של נועמיקו השכבתי את ליעדוש רק על הגב.. עד שהוא למד להתהפך לבד והיה עובר לבטן בעצמו
אני מתההה להשכיב על הבטן, ביום רוב היום הוא על הבטן בהשגחה.. אבל בלילה אני יודעת שהשינה שלו תהיה הרבה יותר טובה ובכל זאת לא משכיבה כי כולם אומרים לי שזה מוקדם מידי..
אז אני משכיבה על הצד..
ביום אני נותנת לו להיות על הצדדים זמן מסויים ועל הבטן גם ואז גב.
בלילה אני עדיין מפחדת רצח!! ולמרות זאת יש אמהות שמשכיבות על הבטן.
אני הייתי משכיבה ביום על הבטן ובלילה על הגב.
אני בעד מה שנוח ומרגיע את התינוק באוריה הייתי היסטרית אחר כך התחלתי להשתחרר שבאמת היא נרגעה על הבטן אצלי אוריה הייתה על הבטן ליאם בפגייה על הבטן- לאחר השיחרור היה על הצד <ככה הוא עד היום> ואליאן על הבטן, ופה ושם גם על הגב והצד.
נטלי בלילה כשהם ישנים?
כן מאמי העריסה לידי, הבייביסנס דולק, אני ישנה חצי עין פתוחה חצי סגורה וברוך השם.
כמה עולה הבייביסנס ואיפה קנית? ובלילות יש לי בעיה רצינית. השינה שלי עמוקה
אני מתעוררת כל שעה לראות שהוא בסדר ונרדמת
ואיך אליאן ישנה בלילה? לילה שלם?
על הבטן ביום ובלילה מגיל שבועיים
אך ורק על הגב!!! היסטרית זה שמי השני
הייתי שמה אותה כמעט כל היום על הבטן, ממש מעט על הגב וברגע שהייתי נכנסת למיטה בלילה לישון, מיד הייתי הופכת אותה על הגב.
לעומת זאת, אחיינית שלי שנולדה שבועיים אחרי איילה, אחותי שמה אותה על הבטן גם בלילה, כי היא לא היתה ישנה בצורה אחרת. עד היום היא מצליחה להירדם רק על הבטן.
מגיל 3 שבועות רק על הבטן גם בלילה לא ישנה אחרת
את האמת את האמת אני השכבתי ביום על הבטן ובלילה על הגב כמו הרוב פה
וכשהייתי בקורס עזרה ראשונה שבוע שעבר המדריך אמר שזה בולשיט ודוקא הפחד מחנק בלילה על הגב יותר גבוה ממות מעריסה ( שנחשב עשהוא קורה על הבטן) בקיצןר אמר שזה בסדר גמור להשכיב על הבטן גם בלילה רק להרחיב בובות /שמיכות וכד"