היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמעט שבוע לפני וכבר כאבי בטן, גב, ציצים.... אוףףףףף
8 תגובות
עמוד 1
אה, ואיך שכחתי את ההפרשות.... אז גם הן
לפני מה?? ואוייי.. נשמע ממש לא קל
ג'סוש!!!!! לא מרשה לך כבר להתבאס!!!!
הרי זה אותן התחושות, ויכול להיות שכל הכאבים האלו יסתברו ככאבים שמבשרים על בואם של חיים חדשים!! תנוחי הרבה, תשתי הרבה, ותשתדלי להשאר רגועה ואופטימית..
ג'סי יפתי,
בבקשה אל תתבאסי מעכשיו..תני לזמן לעשות את שלו ולהזדמנות להגיע... שולחת לך חיזוקים!!!!! הלוואי שתהיה לך הפתעה
ג׳סי זה לא קשור מאמי זה תופעות גם של-
כמו שהבנות רשמו, הסימנים לא מעידים על כלום! אל תכניסי לעצמך לראש דברים, תנסי לחשוב חיובי, אני מאמינה שחשיבה חיובית מעלה את הסיכוי להצליח. יודעת שזו תקופה שנראת כמו נצח אבל חייבים לחכות ולקוות לטוב, מחזיקה לך
איזה חמודות, ,תודה, אני פשוט הייתי שמחה לעוד שבוע בחיי בלי אף תסמין מעורר סימני שאלה!!!! אבל טוב נו...חחחח
גם אני אומרת חד משמעית שסימני מחזור והריון דומים... אצלי היו אפילו אקסטרא כאבי מחזור בהריון של קטני ... אהה והפרשות מרובות .... ברור שכל אחת וגופה אבל-----הסימנים ז ה י ם !