-
היי מתוקה
-
היי ,
תודה על התגובה המהירה.
אני אחרי צילום רחם שלא פתח את החצוצרה כמו שהרבה אמרו לי שיקרה.
הוא לא אמר שיש איזה טיפול מיוחד או משהו.
קודם אמר שננסה טיבעי 4 חודשים ואם לא יצליח אז נעבור להזרעות.
טוב וכייף לשמוע ממך שהזרעות זה דבר נורא כל כך. מקוה שלא אצטרך אבל אם כן וזה מה שכתוב למעלה אז זה טוב לשמוע ממך שזה תהליך מסובך.
שוב תודה.
-
היי אפרת,
לגבי פתיחת החסימה בצילום רחם - לא כל חסימה אפשר לפתוח, רק כאלו שנמצאות באזורים מסויימים, אם החסימה בחלק המרוחק מהרחם אז לא ניתן לפתוח אותה בצילום.
אני רוצה לעודד אותך שזה עדיין לא אומר כלום כי החצוצרה השניה שלך בסדר לפי מה שאני מבינה ולכן את יכולה להיכנס להריון באופן טבעי. כעיקרון במצב תקין כל חודש אמורה להיפלט ביצית אחת מאחת מהשחלות ולהגיע לחצוצרה שם מתרחשת ההפריה. במקרה שלך ישנה חצוצרה אחת שהיא פתוחה והביצית יכולה להגיע אליה. שתדעי גם שחצוצרה אחת מסוגלת "לתפוס" ביצית שיוצאת מהשחלה הנגדית ולכן הסיכויים שלך לא רעים בכלל.
מה שלא הבנתי זה שאמרת שאתם מנסים רק 4 חודשים וכבר עברת בדיקות רבות, השאלה היא למה פניתם לעזרה כל כך מוקדם?
מאחלת לך המון בהצלחה ובחודשים הקרובים לא להתייאש ולהמשיך לנסות טבעי
-
היי
הבדיקות הרבות נעשו כי היו לי כאבים חזקים בבטן התחתונה בצד ימין ולא ידעו מה זה עד שהרופא משפחה הפנה אותי לרופאת נשים ושם התחילו הבעיות...
היא בהתחלה אמרה שיש לי רחם דו קרני ושלחה אותי לדופלר אגן שהגיעו התוצאות היא אמרה שאכן יש לי רחם דו קרני וכנראה יש לי חסימה בחצוצרות ואז שלחה אותי לצילום רחם ששם הרופא הוא מומחה לפריון שאמר לי במפורש אין לך רחם דו קרני ויש חצוצרה אחת חסומה בצד ימין וכנראה משם הכאבים החזקים.
ואז עברתי רופא שעשה לי בלי קשר בדיקת פאפ והיא יצאה לא תקינה טכנית במחשב והוא גם גרם לי לדימום של 5 ימים ואז החלטתי לעבור עוד רופא.
בקיצור לא נעים כל מה שעברתי במהלך השנה האחרונה עם רופאי נשים.
השבוע הייתי אצל רופא שחברה המליצה שהוא ממש טוב מקצועי גם אנושי שזה הכי חשוב לי כרגע.
שאמר לי שחצוצרה אחת חסומה אך לפעמים החצוצרה השנייה יכולה גם להיות טיפה חסומה שלא רואים את זה בצילום רחם ואז אולי גם זה יוצר חוסר פוריות. אבל הוא אמר שזה יכול להיות בגודל מזערי שאי אפשר לדעת אותו לכן הוא נתן לי עוד 4 חודשים לנסות טיבעי שזה גם מה שאני רוצה אני מעדיפה שיגיע טיבעי ( אני מאמינה שכולן רוצות)
אבל אם לא הוא אמר נתחיל בהזרעות ואם לא יעזור נמשיך להפריה.
בקיצור יצאתי ממנו עצובה אך אני מנסה להשאר אופטימית.
תודה על התמיכה וההתיחסות.
-
כן נשמע מאוד לא נעים כל מה שעברת. שמחה לשמוע שהתברר שהרחם לא דו קרני. כמובן טבעי הכי עדיף וזה מה שכולנו רוצות.
אני החודש מקווה לעשות הזרעה ראשונה - זה נשמע קצת מלחיץ אבל כמה שהבנתי מהבנות זה לא כל כך נורא.
שיהיה לנו בהצלחה
-
וואי שיהיה הרבה בהצלחה אשמח לשמוע ממך אחר כך.
מחזיקה לך אצבעות.
-
תודה חמודה

-
היי מותק, ברוכה הבאה! אני חושבת שהתתחושה שאת מדברת עליה היא משהו שהרבה בנות חשות בתהליך הזה - גם אם הכל תקין אצלן אגב... תחושה של פגם...וזה נורא אנושי להרגיש ככה אבל גם חבל להרגיש ככה. זה הגוף שלך והוא מדהים, נכון שיש סוג של משבר עכשיו אבל בסוף זה יהיה מאחורייך, אל תתני לחוסר ביטחון להוריד אותך! שיהיה בהצלחה חמודה. אגב למיטב הבנתי אם חצוצרה אחת חסומה ז"א שאת יכולה להרות באופן טבעי כל עוד הביוץ מהצד התקין נכון?
-
תראי כמו שכבר נאמר ישנה חצוצרה אחת תקינה!
המלצה שלי
(בדיוק המצב בו אני נמצאת...אולי קצת יותר מורכב אצלי אבל בכל זאת )
-
תודה כנרת,
אבל איך אני אעשה מעקב זקיקים וביוץ כל חודש הרופא לא אמר לי על זה כלום.
וששאלתי אותו " אולי אפשר לבדוק כל חודש באיזה צד אני מבייצת אז הוא אמר אני מבין שאת בלחץ מהסיטואציה אבל בואי נראה מה יהיה עוד 4 חודשים ואז נתחיל לבדוק ביוצים וזקיקים ואולי הזרעות..
אז אני לא יודעת אם הוא יעשה לי את מה שאת אומרת ודיי נמאס לי לעבור רופאים אני כבר מיואשת מרופאים אני אגיד לך את האמת.
נראה שפשוט אתן כרגע לגוף שלי מנוחה ולמוח גם מנוחה מלחשוב על זה ופשוט אני ובעלי נהנה ועוד 4 חודשים של סקס טוב. ואם לא יקרה כלום נראה לי שאז אתחיל לדרוש מהרופא .
כמו שאמרת אני אשמור על ת**** וכושר גופני ויהיה מהדברים הקטנים בחיים.
תודה על הייעוץ.
-
תתעקשי על מעקב אף אחד לא יכול למנוע ממך (שוב רק לקבל תמונה כללית לא בלחץ)
-
תודה כנרת,
וששאלתי אותו " אולי אפשר לבדוק כל חודש באיזה צד אני מבייצת אז הוא אמר אני מבין שאת בלחץ מהסיטואציה אבל בואי נראה מה יהיה עוד 4 חודשים ואז נתחיל לבדוק ביוצים וזקיקים ואולי הזרעות..
אז אני לא יודעת אם הוא יעשה לי את מה שאת אומרת ודיי נמאס לי לעבור רופאים אני כבר מיואשת מרופאים אני אגיד לך את האמת.
נראה שפשוט אתן כרגע לגוף שלי מנוחה ולמוח גם מנוחה מלחשוב על זה ופשוט אני ובעלי נהנה ועוד 4 חודשים של סקס טוב. ואם לא יקרה כלום נראה לי שאז אתחיל לדרוש מהרופא .
תודה על הייעוץ.
הי אפרת, היום גילו אצלי חצוצרה חסומה כך שאני לגמרי איתך באופן טרי ביותר, אבל לאור ההיסטוריה שלי אני יכולה להגיד לך שמספיקה ביצית 1 בשביל עובר... ולהיפך, יכולים להיות מספר רב של הריונות אבל עוברים שלא שורדים. והקב"ה כל יכול!
ע"י טהרת המשפחה שלפי הספירה שסופרים ( 5ימי ראיה 7 נקיים) מגיעים בדיוק ליום הביוץ מה שמביא להריון!
ולמקווה יש את הסגולה שלו ( ויש מקוואות מפוארים ומפנקים)
בהצלחה לכולנו!
-
תודה כנרת,
תודה על הייעוץ.
הי אפרת, היום גילו אצלי חצוצרה חסומה כך שאני לגמרי איתך באופן טרי ביותר, אבל לאור ההיסטוריה שלי אני יכולה להגיד לך שמספיקה ביצית 1 בשביל עובר... ולהיפך, יכולים להיות מספר רב של הריונות אבל עוברים שלא שורדים. והקב"ה כל יכול!
ע"י טהרת המשפחה שלפי הספירה שסופרים ( 5ימי ראיה 7 נקיים) מגיעים בדיוק ליום הביוץ מה שמביא להריון!
ולמקווה יש את הסגולה שלו ( ויש מקוואות מפוארים ומפנקים)
בהצלחה לכולנו!