היום או מחר זה קורה....או שלא.....(?) - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז היום/מחר זה היום שבו אני צריכה לקבל.... בתאריך העברי פעם אני מקבלת ב-י"ד בחודש ופעם ב-ט"ו....עכשיו (בלועזי-30 לחודש או 1 לחודש ואם יש 31 אז זה ב-31)... הפעם זה צריך להיות היום...מקסימום מחר...... מעניין מה יהיה........................................ ד"א-מתי אפשר לעשות בדיקה ביתית?
15 תגובות
עמוד 1
אני עם הדס עשיתי 3 ימים לפני האיחור לקחתי בדיקה שמזהה 6 ימים לפני
אני כבר הייתי עושה במקומךךך
כמו שמיכלי אמרה יש בדיקות שמזהות הריון לפני האיחור תנסי לעשות - שיהיה בהצלחה
תעשי ביום של האיחור אצלי פעם זיהה ביום האיחור מקלון הזהב אין עליו!!
מיכלי,באיזה בדיקה השתמשת? איזה עוד בדיקות טובות יש שמגלות לפני האיחור חוץ ממקלון הזהב? אפשר לקנות את הבדיקה רק בסופר פארם נכון?
או בבית טבע גם יס או נו טובה
אה באמת? אפשר גם בבית טבע? (איפה שמוכרים את התרופות הטבעיות,נכון...?
מקלון הזהב
אם היום אני צריכה לקבל אני יכולה לעשות את הבדיקה בשתן של אחרי הצהרים...?
על הבדיקה רושמים שאפשר אבל עדיפות לשתן הראשון של הבוקר מכוון שהוא יותר מרוכז
עדיפות לשתן הראשון של הבוקר אני עשיתי יומיים אחרי האיחור אחרי צהריים בהצלחה
עשיתי עם מקלון הזהב יומיים לפני האיחור, אח"צ והופיעו שני פסים.
תקני בקופת חולים זה עולה חצי מחיר מאשר בפארם -= משהו שלאר ידעתי בעצמי יותר משתלם!!!![ בהצלחההההההההההההה
אני עשיתי עם מקלון הזהב 4 ימים אחרי האיחור ויצא שלילי, למרות שבדיקת בטא יותר מאוחר באותו יום היתה 437, אז אני מציעה לך חברה אחרת. לא זוכרת את שמה. YES OR NO אני חושבת. בהצלחה.