. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • .
7 תגובות
עמוד 1
  • היי בובה

• זה באמת להקדים את המאוחר,
    אין מה לברר על גן שפתי אם הילד עוד לא התחיל אבחון.
    ובד"כ המאבחנים עונים על כל השאלות שיש להורים, כך שאני מאמינה שגיסתך תהיה הרבה יותר חכמה אחרי שיהיו תוצאות לאבחון..
    בכל מקרה לא נרשמים או מחליטים על גן שפתי לבד.
    בהצלחה!

"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • מדברים בבית שתי שפות במקרה?

• זה עדיין לא אומר על גן שפתי...אם הוא לא מדבר
    הבן של חברה שלי החודש ניהיה בן 3 עד לפני חודש
    הוא לא דיבר בכלל פתאום הילד התחיל לדבר ברור
    עם אוצר מילים...אני עד היום ב
  • באבחון יכולים להמליץ על גן שפתי או על קלינאית תקשורת או על כל טיפול אחר, אם אכן הומלץ על גן שפתי ניגשים עם האבחון לועדה מיוחדת בעיריה שמחליטה האם ולאיזה גן לשלוח.
    יש לי באמת את כל התשובות אבל בואי נחכה לתוצאות האבחון, חבל להיכנס ללחץ ו"לדעת" מה יהיו תוצאות האבחון. הוא רק בן שנתיים וחודשיים ושינויים מרחיקי לכת אפילו עד יום האבחון עוד יכולים להיות.

• במקרה הצורך ועדות ההשמה עובדות באפריל-מאי ובמקרים בהם האבחונים נעשו אחרי הולכים גם לקראת ההורים, מערכת החינוך רוצה לאפשר עזרה לכל מי שזקוק לה...
    אם כבר עכשיו היא פנתה לקבלת תאריך לאבחון הסיכוי שיהיה לה בחודשים הקרובים די גבוה.
    אפשר לנשום עמוק וללכת.
    מה אפשר לעשות בנתיים? לדבר איתו, להמליל מעשיו, להמליל מעשיה, לדבר. כמה שיותר, שירים, סיפורים, הוא לא הולך לגן וגם זו יכולה להיות נקודה חשובה, עם אמא פחות צריך לדבר, מספיק להצביע על הבקבוק מים ולעשןת "הא" ולקבלו, בגן יש צורך לבקש, אפשר לנסות להפסיק להבין אותו ולהתחיל לדרוש ממנו במקום "אה" שיגיד את המילה.
    אם היא נורא חוששת ומרגישה שהיא צריכה עזרה אפשר לנסות לקבוע עם קלינאית תקשורת מפגש אחד להדרכה...

• מעולה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה