בנוגע למיטת מעבר, למי שיש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה אתן מציעות לי?
    לרכוש אחת בעוד כמה חודשים או לרכוש מיטה נורמלית וזהו?
    כמה חברות אמרו לי שהן מסרו את מיטות המעבר, שהן לא שימושיות לטווח ארוך
    האם זה נכון?
    אני מתלבטת אם לקנות לנהוראי מיטת נורמלית ומעקה שתשרת אותנו קצת יותר...

ומה טווח מחירי מיטות המעבר?

תודה

16 תגובות
עמוד 1
  • אם יש לך מקום בחדר למיטה רגילה אז תקני רגילה.
    אם החדר קטן אז הייתי קונה מיטת מעבר שתעבור אח״כ לילדה הבאה...
    אבל בגדול אני לא חושבת שצריך מיטת מעבר. בזבוז כסף. למרות שבהתחלה כשהם ישנים במיטה רגילה הם ניראים פיציים וכל שאר המיטה נראת מיותרת...

אה...אם אתם קונים מיטה רגילה תקנו רחבה (90 ס״מ?)
    כי לפעמים נכנסים איתם למיטה מרוב עייפות
  • מאמי לפי התגובות שאני שומעת מסביבי עדיף רגילה בהרבה..!

• גם אני בתקופה שאני מתלבטת מה לעשות בעניין הזה.

מצד אחד היא כבר עצמאית וגדולה מספיק להצדיק מיטה רגילה, מצד שני כל עוד היא לא מנסה לטפס החוצה ממיטת התינוק שלה אולי כדאי להשאיר אותה. שלא תסתובב בלי השגחה כשאנחנו ישנים.

יש לנו המון הוצאות עכשיו אז נראה לי שנחכה עוד טיפה ואז נקנה מיטה רגילה של ילדים, יפה מעץ עם מעקה. ואז תהיה בעיה איפה לתקוע את המיטת תינוק שלה. באסה. אין לנו מחסן.

• מאמי יש לנו מיטת מעבר בגלל חוסר מקום ואני מאוד מרוצה ותאמיני לי היא יכולה לישון שם עוד כמה שנים
    אז אם יש לך מקום תקני מיטה רגילה ואם אין אז ממליצה בחום על מעבר גם היא די זולה לי עלתה 400 שח

• תחשבי שמיטת מעבר תשמש אותך אחר כך גם לתינוקת. יש לי ואני מאוד מרוצה! היא מאוד נמוכה, כך שלא נורא ליפול ממנה :-) קנינו בירכא, בצבע שמנת, ממש פשוטה ויפה, עלתה 150 ש"ח.
  • דניאל מגיל שנה ו-3 ישן במיטת נוער עם המעקה.
    קנינו אותה ליובל והיא כבר 4.5 שנים ועד היום היא משרתת אותנו נאמנה
  • לדעתי אין כמו מיטת מעבר-
    שמואל בגיל שנה וחודשיים ישן במיטת המעבר בשנת הצהריים ואחרי חודש התחיל גם בלילות. המיטה שלו עלתה 290 שקלים במבצע בדר' בייבי.
    גליה ישנה פה ושם במיטת המעבר בחודשיים האחרונים וביום ראשון האחרון היא עברה לחדר שלה למיטת המעבר- בגיל שנה ושבעה חודשים- היא נמוכה ורזה נורא ולכן חיכיתי עם המעבר למיטת המעבר עד שלשחם כבר לא היה מקום בעריסה ועבר למיטת התינוק. המיטה שלה של חברה אחרת- עלתה 250 מעודפים- רק האריזה פגומה. גליה מאושרת לישון בחדר שלה במיטת המעבר ואפילו נרדמת לבד בלילה ומאפשרת לי להשכיב את שמואל.
    גם לשחם כבר קניתי מיטת מעבר כי היה מבצע נוסף של העודפים באריזה פגומה- של דר' בייבי ב-200 שקלים- אני מאמינה שהוא יעבור עד גיל שנה וחצי עם למיטת המעבר לחדר משלו.
    לילדים היו שני שינויים בבת אחת גם חדר חדש וגם מיטה חדשה והם מסתדרים יופי עם החידוש הזה בזכות ההדרגתיות שבמעבר- חודש רק שנת צהריים ואח"כ גם לשנת לילה. לכל אחד יש מוניטור עם מצלמת וידאו, כך שאני בהאזנה במידת הצורך ועם לב שקט שיכולה לראות ולשמוע אותם.
    אין צורך לקנות מעקה למיטת המעבר- אני שמתי שטיח תחת המיטה- שטיח של הטיולים הלייליים- הדק והרך (יש כזה גם שטיח לספורט)- ככה במידה ונופלים מהמיטה המכה רכה יותר.
    בהצלחה!!!

• דילמה נכונה
    גם לי זה נשמע מיותר
    אבל בנתיים יש לי זמן

• גם אני בהתלבטות הזו..
  • מיטת מעבר אצל מאוד שימושית עדגיל 6.
    אי בזמנו קניתי מיטת מבר באורך 150 סמ'.
    בת לי היתה עד גיל 6 ועכשיו בן שלי במיטה זו והוא בן 5.
    מאודנוח, לא תופס המון מום בחדר, לקראת כית א כבר קנתי סט חדר לבת שלישכלל גם מיטה וכל מה שצריך.

מיטת מעבר רגיה שבאורך134 אלי מיותר, חפשי מיטת מעבר באורך 150.
    עד גיל 6 תשרת מצויין בלי לתפוס מקום בחדר.
    http://tickers.baby-
    http://tickers.baby-gaga.com/p/dev330pf___.png
  • תבררי אולי המיטת תינוק שלך הופכת למיטת מעבר....ז:א יש הרבה מיטות תינוק היום שמוציאים את המעקה ומחליפים במעקה נמוך של מיטת מעבר....חוסך מקום,חוסך הוצאה....
  • קודם יש מיטות תינוק שהופכות למיטות מעבר.

אנחנו עברנו בערך בגיל שנתיים למיטה רגילה. התחלה הוא לא ירד ממנה לבד וקרא לנו בכל פעם שהוא רצה לרקדת, היום הוא יורד ממנה רק בבוקר ובא ישר למיטה שלנו.
    אני מאוד מרוצה ממנה, יש לה עוד מיטה מתחת לאירוח חבר, ו2 מגירות לאיכסון (צעצועים), מעקה גדול.
    האמת היינו בבית מלון ושם הוא ישן על מיטת נוער ללא מעקה ושתדעי שהגוף כבר יודע ולומד את גבולות המיטה, כשהגיע לקצה המיטה הוא זז לצד השני ולא נפל.

נכון, בהתחלה שמנו כריות ושטיח לעצור נפילה, אבל ברוך השם לא היינו צריכים אותם אף פעם. 555555555555

עוד משהו שחשוב לי להוסיף, להרגיל אותו למיטה לקח בערך יומיים, הייתי צריכה לישון איתו כי הוא פחד.....

לילה טוב!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • ראיתי פטנט,שמוציאים את החלק-הרחב (אחד מהם) של מיטת-התינוק וכך זה הופך למיטת-מעבר.

מיטת-מעבר: פיתרון קל להזזה,לניקיון!

אני קיבלתי מהחלפת-ציוד שעשיתי! (נתתי ציוד שאין לי צורך בו וקיבלתי).

נראה לי שעם מעקה,נעמה היתה מטפסת עליו,כאילו היא בפארק במתקן-שעשועים,זה אחלה אתגר לטפס ולכן הפיתרון אצלי הכי טוב זה קרוב לריצפה.
    עם המיזרן-פעילות+ספפה..

• אנחנו היינו באותה התלבטות
    ובסוף החלטנו מיטת נוער
    ואני מאוד מאוד מרוצה!

יש מעקה ככה שאי אפשר ליפול,
    יש מיטה נפתחת לאירוח וכו'

לדעתי מיטת מעבר זה בזבוז כסף

• אתן מקסימות, תודה

את מיטת התינוק אני לא ארצה להפוך למעבר כי ההתלבטות היא בגללה
    אני צריכה הרי 2 מיטות... זה לא יעזור לי
    ועוד משהו שפתאום עלה לי לראש, אבקש להרכיב את המיטה לבד
    יש לנו מדרגות צרות לקומה למעלה בתוך הבית ושום רהיט לא עובר שלם
    וואי וואי, שכחתי מזה בכלל

• יש לי אחלה פיתרון לתת לך......
    תבקשי ממיכל( אמא של הדס) את הנייד שלי... אסביר לך בטל !

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה