היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני אחרי הזרעה שנייה שנכשלה לצערי , טופלתי במשך חודשיים באיקאקלומין פעמיים ביום + אוביטרל וגם עברנו השבחה ביום הזרעה. אני בדרך להזרעה שלישית ועכשיו גם קיבלתי פרוגינובה 3 כדורים ביום בנוסף לאיקאקלומין ,את פרוגינובה התחלתי היום מיום ה3 של וסת , ואיקאקלומין אני מתחילה רגיל מיום ה5 פעמיים ,
11 תגובות
עמוד 1
בנות משהי??
מרגו לא הבנתי מה בעצם השאלה ?
על פרוגינובה , תופעות לוואי , מי נקלטה בעזרתה?
/]
הבנתי, אני מאמינה שהבנות יענו בהקדם
מרגו- למה נתנו לך את הכדור הזה? מה הוא עושה?
עכשיו אם אני זוכרת נכון עשית כבר צילום רחם לא?!
אני רוצה לבקש צילום רחם לפני ההזרעה השנייה ..
מורני אני אף -פעם לא עברתי צילום רחם , עברתי היסטרוסקופיה , הכדור שרופא נתן לי הוא לבניית רירית הרחם + איקאקלומין מיום ה5 לוסת , צילום רחם נעשה רק אם הזרעה שלישית לא תצליח ,ממש לא בא על צילום רחם
היי מרגו , לצערי סיפור חיובי עם ההזרעות אין לי... אני עוברת ל ivf. לגבי הפרוגינובה זה אמור לעזור לעבות את הרירית...לא זוכרת הרבה על המינון...אני לא הגבתי כל כך טוב ועברנו לגונל (הזרקות). לגבי צילום הרחם... אני עברתי צילום ומצאו שהשחלה השמאלית שלי הייתה חסומה ופתחו לי במקום(הבנתי שלא בכל קופות החולים עושים את זה- אני במכבי) הם מזריקים חומר ישר לשחלה שפותחת אותה. לצערי זה היה די כואב אבל נרגע אחרי כמה דקות ועבר לגמרי אחרי יומיים. היה שווה את זה לפחות ידענו שיש שם בעיה וגם זה אמור (הפתיחה) לעזור להמשך... לגבי הרופא מה זאת אומרת מתפלא.... שיתפלא...מה לעשות? כאילו שאת רוצה את המצב הזה...??!!@##%%
היי, אני לוקחת בימים אלה פרוגינובה- 3 פעמים ביום - אני לפני החזרת מוקפאים. מטרת הפרוגינובה הינה לעבות את רירית הרחם ולמנוע ביוץ. לאחר ההחזרה נותנים פרוגינובה כתמיכה נוספת.
מקווה שעזרתי...
מאמי אחרי כול מה שעברת! צילום רחם קטן עליך ! לדעתי היסט׳ בדיקה יותר קשה מצילום רחם לא?!
Mkc- לגבי החסימה שהייתה בשחלה.. אמרו לך כתוצאה ממה זה יכול לנבוע? איך נגרמות החסימות האלו?
היי מורן, הם לא יודעים למה וממה ואם זה יחזור... בקיצור לא יודעים...
תודה רבה לבנות שהגיבו , מורני צילום רחם יותר כואב ולא נעים מאשר היסטרוסקופיה , טוב מקווה מאד לא להגיע לזה. יש לי עוד שאלה אם פרוגינובה אמורה למנוע ביוץ ומחר אני מתחילה בנוסף גם איקאקלומין פעמיים אז בכל זאת זה אמנע ביוץ ??