שואב אבק רובוטי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות!

למי יש שואב אבק רובוטי?
    מרוצה?
    מחיר?
    מנקה שיער ארוך מאוד?

תודה רבה לעונות!

*
6 תגובות
עמוד 1
  • עשיתי סקר כזה לא מזמן...
    אני קיבלתי את הרושם שזה לא שווה את זה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • במשפט אחד- לבעלי יש שיער עד הטוסיק, כן כן כן! מתה עליו

• לאחותי יש כי יש לה חתולה בבית וזה מעולה
  • איזו חברה יש לכן?

אצלי הרהיטים גבוהים אז אין סיבה שייתקע מתחת

שונאת לטאטא ואם זה אפילו קצת עוזר אז אני רוצה! (כמובן לא את אלו שעולים 3500 שח כי אז זה באמת לא שווה)

תודה

*
  • גם אני שונאת לטאטא! אני מטאטא רק אם נשפך משהו...
    כשאני מנקה אני שואבת עם שואב אבק רגיל, וחשבתי לחסוך לעצמי זמן וכוח בכך שאקנה רובוטי... את יכולה לקרוא חוות דעת באינטרנט.
    אני התעניינתי בשואב הרובוטי כי היה קופון עליו באתר "גרופון", בעלי הלך ל"מחסני חשמל" ודיבר עם מוכר שם. המוכר אמר לו בפירוש ששואב שעולה פחות מ3000 ש"ח לא שווה השקעה כי הם לא אפקטיביים.
    אז החלטתי שאני אמשיך לשאוב בכוחות עצמי, כי גם השואב שלי חדש יחסית.

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • לאחי יש את של חברת i-robot הוא סופר מרוצה....

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה