ההמתנה הזאת...10 ימים אחרי הזרעה מספר 5 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי כ"כ חדורת אופטמיות הפעם אבל ככל שנוקפים הימים המתח מראה את אותותיו.. אני לא יודעת אם כואבל לי הבטן או שאני מדמיינת.. לכאבי מחזור זה מוקדם מדי?! אני רוצה להיות אופטימית אבל חייבת גם להתכונן לאכזבה, ההתרסקות תהיה כואבת ואני מעדיפה להיות טיפונת מוכנה....
    רק שאעבור את שישבת בלי לקבל!!! הלוואי!
8 תגובות
עמוד 1
  • תנסי כמה שפחות לחשוב על זה ולהעסיק את עצמך כמה שיותר ...
    אני יודעת שזה קל להגיד וקשה לבצע , אבל טירוף של המתנה לא תורם בכלום ..
    זה ממש מחרפן ההמתנה הזאת .. אבל זה ישתלם בסוף :)
     זה הזרעה עם זריקות ?
  • עברתי 2 בלי זריקות, רק מעקבים ועוד 3 עם זריקות. אם זה לא יעבוד אאלץ לעבור ל IVF. רציתי להיות בטוחה שעשיתי את הכל לפני שאני עוברת לכן התעקשתי על החמישית. הפעם הוספתי גם דיקור לשיפור האווירה..
  • הזרעה מספר חמש - Wow!!!!

איקקלומין או זריקות?

אני אחרי הזרעה ראשונה שלא הצליחה
    אני חושבת כבר על השנייה בא לי לתלוש שיערות!
  • הסיבוב הזה היה רק גונל ואורביטרל-באמת שלא נורא! לא יודעת למה אבל משום מה ההליך נעשה קל מפעם לפעם.. שכבר יודעים למה לצפות, לאן צריך להגיע, מה לעשות-לי זה היה יותר קל. אבל-ההמתנה עדיין מורטת עצבים....
  • לגמרי מבינה אותך!!! גם אני הייתי אחרי 5 הזרעות 2 עם אאיקקלומין ו3 עם גונל לי לא הצליח ומתחילה עוד יומיים הזרקות לקראת ivf... מקווה מאוד שאצלך כן יצליח!!!!! מחזיקה לך אצבעות! צריך לנשום עמוק ולנסות להעסיק את הראש והגוף... קל להגיד קשה לעשות במיוחד שהגוף שולח כל מיני סממנים לא ברורים.... אנחנו איתך!
  • בנות - יש לי שאלה

למה חלק עושות הזרעה עם גונל חלק עם פיורגון וחלק עם איקקלומין?
    מה ההבדלים בניהם ?

אצלי דוגמא אני אתחיל הזרעה 2 וזה יהיה סבב 4 של איקקלומין אף פעם לא לקחתי שום דבר חוץ מזה..

• אני מניחה שכל מקרה לגופו-לי הרופא אמר שבשום פנים אני לא צריכה אקקילמין. הבדיקות שלי על פניו תקינות. אם אני לא טועה אקיקלמין אמור לעזור לביוץ?
  • וואי תקשיבי אני הכי מבינה אותך, אני אמנם הזרעה שניה, עם אוביטרל, 9 ימים אחרי... מה שכן התחילו לי כבר סימני מחזור, וכתמים.... מקווה לטוב ומכינה את עצמי לפחות טוב... שיהיה המון בהצלחה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה