חדשה פה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אז גם אני כמו אחרות פה קראתי את ההודעות שלן.
    ורואים שאתן ממש מאוחדת וזה יפה.
    החלטתי להצטרף ולהתייעץ איתכן.
    אז ככה יש לי ילד אחד בן שנתיים וקצת . נקלטתי להריון איתו אחרי כמה חודשים דיי בקלות.
    עכשיו אני מנסה קרוב ל 9 חודשים להכנס להריון שני אבל ללא הצלחה.
    עד החודש האחרון המחזורים שלי היו סדירים 27-29.
    החודש איחר לי המחזור ביומיים ,אחרי היומים היה לי דימום קל ומאז ועד היום יש מלא הפרשות חומות שלא מפסיקות להגיע. כלומר, לא היה לי ממש מחזור אמיתי.
    ביום שישי זה היום ה10 למחזור והייתי רוצה להתחיל כבר לנסות שוב אבל מה אני אעשה אם ההפרשות החומות לא יפסקו סורי על החפירה אני פשוט נורא בלחץ וקשה לי מאוד .
28 תגובות
עמוד 1
  • היי, ברוכה הבאה

• שלום אמילי,
    ההכתמות לא פסקו עדיין לצערי.
    למה בטא? אם זה היה השתרשות אז אמור להיות יום אחד.
    אני כבר שבוע עם הכתמות לא יום אחד.
    תודה על התגובה בכל אופן.
  • לאו דווקא יום אחד, לא תמיד.
    עדיין, תבדקי את עצמך

• יש סיכוי שזה הריון ולא מחזור, תעשי בדיקה
  • ואוו איזה מתוקות איך אתן מגיבות מהר.
    אני עשיתי בדיקה היום אחרי 3 ימים והיא יצאה שלילית.
    אולי זה היה מוקדם מידי?
    אבל הבדיקה אמורה לזהות אפילו לפני האיחור.
  • עשית בדיקה ביתית? אם כן הן לא תמיד אמינות ואולי היה לך ביוץ מאוחר אז קצת מוקדם.
    תעשי בדיקת דם - זה מזהה הריון צעיר שערכה ביתית לפעמים עוד לא מזהה
  • ברוכה הבאה

• היי טלי, עשיתי בדיקת הריון ביתית.
    אני צריכה הפנייה בשביל בדיקת דם?
    כי אז בטח יהיה לי תור לרופא נשים שבוע הבא.
    העניין הוא שאין לי סימנים, לא בחילות וכאלה כמו בהריון הראשון
  • כן את צריכה הפנייה לבדיקת בטא
    את יכולה לבקש הפניה מהרופא משפחה שלך ..

• אני לא יודעת באיזו קופה את, אני בכללית ואצלנו רופאת משפחה יכולה לתת הפניה, לא צריך אפילו ללכת אליה בשביל זה, מתקשרת למזכירות ומבקשת שהיא תשאיר לך הפניה. לא יודעת איך זה בקופות אחרות אבל נראה לי שגם בקופות אחרות לא צריך רופא נשים בשביל ההפניה
  • היי חמודה, ברוכה הבאה, יש מצב שזה הריון, יש לי חברה שהיו לה הפרשות כאלה כל תחילת ההריון, גם אם אין לך תופעות כמו בראשון- ההריונות יכולים להיות מאד שונים. הפניה את יכולה לקבל גם מכל רופא משפחה, ובקשר לבדיקות הביתיות הן לא הכי מדויקות (-; המון בהצלחה

• תודה לכן
    אני במאוחדת ואני אבדוק היום איך אני יכולה לקבל הפנייה מרופא.
    בהצלחה לכולכן!!!
  • ברוכה הבאה גם אני חושבת שזה שווה בדיקה....
  • מזדהה איתך זה החודש העשירי שאני מנסה להיכנס להריון ויש לי ילדה בת שנתיים ושלושה חודשים בהריון שלה נקלטתי מהר ועכשיו מחכה לבשורות טובות גם לי המחזור משחקת בין 27-29 החודש איחר לי והגיע אחרי 34 יום לצערי החלטתי שאלך לבדיקות הורמונליות מקווה שיהיו לנו בשורות טובות אמן
  • ????? ???? ?? ????? ?????? ???? ???? ?????? ?????? ??? ?? ???? ?? ?????? ?????? ?????? ?????? ??? ?????? ??? ?????? ???? ??????? ????? ?? ?? ?????? ????? ??? 27-29 ????? ???? ?? ????? ???? 34 ??? ????? ?????? ???? ??????? ?????????? ????? ????? ??? ?????? ????? ???
  • מזדהה איתך זה החודש העשירי שאני מנסה להיכנס להריון ויש לי ילדה בת שנתיים ושלושה חודשים בהריון שלה נקלטתי מהר ועכשיו מחכה לבשורות טובות גם לי המחזור משחקת בין 27-29 החודש איחר לי והגיע אחרי 34 יום לצערי החלטתי שאלך לבדיקות הורמונליות מקווה שיהיו לנו בשורות טובות אמן
  • ברוכה הבאה לשהות קצרצרה! :)
  • היי בנות ,
    אז בקופת חולים מאוחדת הפרוצדורה עם הפנייה להריון לא קלה.
    אני יכולה לקבל הפנייה מרופא משפחה אבל עד שיהיה לי תור אני כבר אבקר אצל הרופא נשים שלי ביום שני.
    אז בדיקת דם להריון בימים הללו לא באה בחשבון.
    מצד שני עדיין יש לי הפרשות חומות שלא רוצות לעזוב אותי . כבר חשבתי שבאיזשהו שלב אני אקבל מחזור אמיתי אבל זה לא מגיע.
    אולי אני צריכה לקבל את זה שהחודש לא יהיה לי מחזור אמיתי. ואני צריכה להסתפק בדימום של יום כמה שעות.
    מקווה ששבוע הבא לרופא יהיו תשובות .
    ועוד שמהו, שווה לי לעשות עוד בדיקה ביתית? אני מפחדת מאכזבה כי כב ריהיה לי קשה להתמודד עם זה מבחינה נפשית.
  • תלוי כמה קשה לך לחכות עד יום שני... לי נורא קשה עם אי הוודאות אז אני מעדיפה לעשות בדיקה גם אם היא כרוכה בתסכול ועגמת נפש.. ומנסה להכין את עצמי מראש שייתכן וזו תהיה התוצאה..
    מה שאת מתארת נשמע לי די אופטימי.. נשמע ממש כמו השרשה ודימומים של תחילת הריון...

בהצלחה ותעדכני!
  • תודה תמר
    גם לי בדיוק כמוך קשה מאוד האי וודאות.
    אבל החוסן הנפשי שלי כבר לא משהו ואני לא יודעת איך להתמודד עם עוד אכזבה.
    אני מעדיפה שהרופא יבדוק אותי.
    תודה על התמיכה אני ממש מקווה לבוא עם בשורות טובות.
  • עכשיו אני קולטת שהודעה שלי לא נשלחה כמו שצריך!!!!!
    אז ככה - קראתי מלא על ההשתרשות הזו ויש מצב גדול שזה מה שיש לך.
    אם הדם כהה זה שאריות שהיו ברחם לפני ההתעברות.. תעשי בדיקת דם יום שלישי אחרי שתבקרי אצל הרופא נשים - אולי הוא כבר יגיד לך באותו יום מה יש לך.. :)

בהצלחהה!! ?
  • חסרת סבלנות תודה על.ההודעה המעודדת,חזרה לי התקווה.
    עכשיו אני מתחילה באמת להיות חסרת.סבלנות
    בסוף אני אקנה בדיקה לפני התור.
  • חסרת סבלנות תודה על.ההודעה המעודדת,חזרה לי התקווה.
    עכשיו אני מתחילה באמת להיות חסרת.סבלנות
    בסוף אני אקנה בדיקה לפני התור.
  • יאוו בנות ההפרשות החומות לא מפסיקות אנ יכבר 11 יום אחרי הדימום הקל שהיה לי .
    שאמור כביכול להיות המחזור המחזור שלי.
    אני מתה מפחד מה קורה לגוף שלי?
    למה ההפרשות לא מפסיקות, הן מלוות אותי כל היום ולא נראה כאילו שזה הולך להפסיק.
    אני כבר ממש מודאגת.אולי זה מעיד על הבעיה מסוימת? או על חוסר במשהו?
    אוף סורי על הקיטור אבל אני כבר שבורה.
  • הייי

תראי אף אחת מאיתנו לא יכולה לענות לך מה קורה לגוף שלך ..
  • היי בנות, אני בלחץ נוראי
    אני 11 יום אחרי המחזור שלא הופיע בשלמותו
    ועכשיו בניגוב יש לי דימום קל.
    מה אני אעשה ? אני שבורה ולא מפסיקה לבכות .
    יכול להיות שיש לי הפלה טבעית?
  • מתוקה, לכי לרופא, בלי תור.. תחפשי איפה יש מרכז לבריאות האישה או משהו כזה באזור מגורייך ולכי להיבדק...
  • באמת מוזר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה