בנות, מי כאן??? לקשקש על הא ודא.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד מעט אני זזה לישון... מחר יום סידורים..

17 תגובות
עמוד 1
  • היי אמילי אני כאן
    עוד לא יצא לנו לדבר אבל קראתי הרבה הודעות שלך... יש לך כישרון מיחד לעודד ולשפר את מצב הרוח
  • היי, טלי... נעים מאוד!

• טוב אז אני בת שלושים מצפון הארץ, נשואה שנה וחצי.
    מנסים שנה ועד עכשיו ללא הצלחה... עוד יומיים אמורה לעשות הזרעה ראשונה, מקווה שהכל ילך טוב והביוץ לא יתפספס, כי החלטתי לעשות טבעי בלי הורמונים

מה קורה איתך?
  • איזה קטע, אנחנו מתכתבות בכל מקום אפשרי חחחחחחחח

• הייי בנות גם אני פה
  • אה, את מהצפון??? גם אני מהצפון.. מאיפה את?

• חתונה זה כיף ברור
  • תודה רבה על האיחולים בנות
    אמילי - אני מהקריות
    מורן - תודה על העצה , באמת חשוב לי לשמוע את מי שעברה את זה ויש לה ניסיון, מקווה שאצליח להיות רפויה ולגבי החתונה מחר, מבינה אותך, אמצע השבוע ורחוק זה קצת מבאס, אף פעם לא הייתי בחתונה עם הפרדה... מעניין איך זה
  • בארורררררר

• וואי מורן, אני כל כך שונאת ללכת לחתונות נפרדות!!!! אכן מבאס... אנחנו גרים לא רחוק מבני ברק, מוזמנת לבוא כשנמאס לך

טלי, בהצלחה!!!

אמילי, סתם

• תודה תמרה
  • אה, אני ממגדל העמק... את מוזמנת

• אני פה! יש מישהי? אמילי טלי צודקת באמת יש לך כישרון מיוחד לעודד ולשמח:) מורני אני הכי מבינה אותך...בהפרדה זה קצת מבאס... טלי שיהיה בהצלחה עם ההזרעה, אל תחששי זה ממש בקטנה :) אגב אני גם מהקריות - מוצקין...אבל כבר שנים בתל אביב

• אמילי - תודה
    יסמין, איזה קטע! גם אני ממוצקין (מאז ומתמיד), גרתי תקופה במרכז, אבל לא התחברתי למקום וחזרתי לקריות. תודה על האיחולים מקווה שהכל יעבור טוב.
  • מורןן, תבקשי ברכה מהכלה!!!!!!!!! : )
  • חחח... אמילי.. הרגת אותי.. אשכרה הלכת עם סינר מניילון??
  • חחחחחח כןןן.... נקרעתי מעצמי...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה