עוברת שלב... IVF... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אז זהו עולים כיתה... אחרי 5 הזרעות הוחלט על ivf ! היום פתחתי תיק אצל הרופא שלפני שבוע אמר לי שאנחנו נעשה את הפרוטקול הארוך וממש ממש התבעסתי!!! היום הוא שינה את דעתו (אני אמורה לקבל ווסת מחר) ואמר בוא נעשה פרוטקול קצר :) אז מחר אני באסותא עוברת הדרכה ומקווה לקבל וסת כדי שנתחיל כבר..... לחוצה\ אופטימית ובעיקר משוגעת כבר...
    אשמח לשמוע מבנות שעברו כדי לדעת למה לצפות- הרדמה שאיבה וכו... מישהי עשתה פרוטקול קצר עם גונל וצטרוטייד? ומה זה הנרות האלה??? (אנדומטרין)

סתם הייתי צריכה לשתף... בהצלחה לכולנו!!!!!
11 תגובות
עמוד 1
  • קודם שיהיה המון בהצלחה!

אני יכולה לענות לך לגבי הנרות אנדומטרין אני השתמשתי בזה גם בהזרעה האחרונה
    נרות שמכניסים לנרתיק בדר״כ פעמיים ביום בוקר וערב
    נותנים את זה כתמיכה אחרי טיפולים אין ממש תופעות לוואי או משהו כזה חוץ מהפרשות מרובות לפחות ככה אצלי היה ..

• מורן תודה!!!
  • בהצלחה!
  • freyja תודה ובהצלחה!!!!!! אני מאמינה שאת באמת תהיי קודם....אשמח לשמוע איך היה לך
  • אני מצרפת מאמר מעניין על הפריה חוץ גופית, מקווה שיעזור ושיהיה בהצלחה
    הפריה חוץ גופית
  • מאמי! הכל לטובה! המון הצלחה!
    ביום חמישי אני עוברת את השאבה הראשונה שלי אחרי הזרקות, אז אספר בפרטי פרטים!
    שיהיה שבוע מעולה!
  • תודה רבה בנות בהצלחה לכולן:)

• מאחלת לך בהצלחה
  • תודה תודה תודה :) זה ממש מרגש לי לראות את ההודעות! שומרת על אופטימיות וכמובן בהצלחה חזרה לכולן!!!! אאדכן אחרי....
  • בהצלחה מותק!!!!! הכל יהיה בסדר! מקווה לשמוע רק דברים משמחים!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה