מי פה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה יום ארוך
16 תגובות
עמוד 1
  • אני....

אבל לא לעוד הרבה. בדיוק אמרתי לבעלי שאני תיכף הולכת לישון

איך היה הבוקר?

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אנייייייייייייייייייי

בתיאבון

• בתיאבון
  • לחם עם חומוס ומקושקשת

• מקווה שזה יילך וישתפר
  • ביום הראשון הלך לגמרי בהאי.
    מהיום השני והלאה קשה לו אבל לאחרונה זה עלה מדרגה בצורה קיצונית. לא יודעת להגיד לך כמה זמן. מהחגים בערך. וזה לא באיזה מגמת שיפור.
    בא לי לבכות כשאני כותבת את זה אבל אתמול הסייעת אמרה לו אמא כ"כ אוהבת אותך ועוד מעט יהיה צהריים והיא תבוא לקחת אותך. אז הוא אמר לה אני אוהב את אמא יותר משאמא אוהבת אותי.
    התחלתי לבכות

• אוי
  • כן גם בבית קצת שונה אבל זה כי נושא הגן הוא האי לייטס כזה. מקבל הרבה תשומת לב. כולם שואלים אותו כל הזמן איך היה בגן וכו'. אנחנו מנסים להמנע מזה אבל א"א לסתום פיות לאנשים.... ובלי קשר הוא הרבה פעמים מחפש את הדברים השוליים ביותר לריב עליהם. לאחרונה כמובן.
    אני מרגישה שהוא מחפש ממני תשומת לב.
    אני צריכה לעשות לו חוג אמא. איזה פעם בשבוע שאנחנו רק שנינו. זה פשוט נורא קשה כי אני כל השבוע לבד איתם עד 7 בערב. אז זה קשה לוגיסטית (טל גומר ב1 בצהריים את הגן ויש גם איתן כמובן)

• יש אפשרויות יצירתיות לחוג אמא, אצלנו הקטנה נכנסת למיטה והגדולה 15 או חצי שעה איתי. יש אפשרות להגיע פעם בשבוע באיחור לגן אם יש לך יום חופשי, אפשר למצוא :-)

• אני מתארת לעצמי שהיה לך קשה לשמוע את הדברים, אבל אל תקבלי אותם בצורה שאת מבינה. זו צורה שלנו, של מבוגרים להכניס תובנות נסתרות למילים ולהבין מזה שהוא מרגיש לא אהוב.
    הוא רק ילד הוא וקשה לו עדיין להפוך רגשות למילים עם משמעויות נסתרות. אם תסתכלי על המשפט פשוטו כמשמעו, כמו שהוא אומר אותו, את תראי שזה בעצם משפט טוב.
    הוא יודע שאת אוהבת אותו ומנסה להביע את אהבתו אלייך במילים וזה לא יוצא לו הכי מוצלח מבחינתינו, המבוגרים.
    אבל אם הוא היה אומר שהוא יודע שאת אוהבת אותו והוא אוהב אותך הכי בעולם, זה היה נשמע לך טוב יותר? פשוט הילד שלך בוגר ומשפטים כמו ״הכי בעולם״ כבר לא מתאימים לו לנושא כל כך רציני כמו אהבתו לאמא שלו. אז הוא משתמש במילים ״מבוגרות״. לא תמיד בצורה הכי מוצלחת, אבל הוא רק לומד.

כשאני ובעלי היינו צעירים ומאוהבים מאוד, היינו מנהלים וויכוחים ארוכים בנושא מי אוהב את מי יותר.
    כל פעם שמישהו היה אומר דברי אהבה, השני היה אומר שהוא אוהב יותר.
    זה בכלל לא אומר שמישהו מאיתנו היה מפקפק באהבתו של השני כלפיו.
    זו רק דרך ילדותית להגיד ״גם אני אוהב אותך מאוד״

• יואוו איזה עצוב לשמוע את זה

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • שולי אבל הוא לא אמר את זה לי.
    וגם אם אני מסתכלת על זה בצורה הפשוטה אני מבינה את זה שוב כאילו הוא יודע שאני אוהבת אותו אבל הוא מרגיש שאני כנראה לא מחזירה לו אהבה כמו שהוא אוהב אותי.
    אוף הסתבכתי קצת. אני כל הזמן חושבת על זה
  • אבל למה את לא יכולה לדבר ישירות עם הפסיכולוגית ????
    אני בשנה שעברה כן דיברתי עם הפסיכולוגית של הגן ישירות וללא תיווך של הגננת
    אמרתי לגננת או קי אם אין לך זמן תתני לי את המספר ואני אדבר איתה ואקבע איתה פגישה , היא חייבת לפגוש אותך בהצלחה
  • אני רוצה שהגננת תסביר לה איך הוא בגן. ואת זה אני לא יכלה לתאר לה.
    זה חשוב לי שהיא תדע איך הוא בגן כדי לודא שאין לו קושי נוסף מול איזושהי התנהלות בגן. מבינה? אח"כ נשב שלשתינו ונוכל לדבר על שחר מכל מיני נקודות מבט ולנסות להרכיב את הפאזל

• לפי דעתי אם תתחילי את השיחה עם הפסיכולוגית היא כבר לבד תשאל את הגננת ואז פשוט יהיה מענה יותר מהיר
  • הממממ רעיון... לא חשבתי על זה.
    אם היא תמשיך למרוח אותי ולא תתקשר אליה אני אעשה זאת באמת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה