בנות עזרה :-/ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייי

היתייעצתי עם ד״ר הדר בפורום הרפואי
    והאמת נלחצתי קצת הרבה
15 תגובות
עמוד 1
  • היי מורני ,

לפי דעתי , ללכת על הניתוחון של הוורקוצאל , יש פתרון לבעיה שלו - למה לא לטפל בו ישר? למה להמשיך לשגע אותך בהזרעות ו-IVF כשאפשר לטפל בבעיה ולהכנס ביחסי מין רגילים להריון...??.....
    אם לי הייתה ת' אפשרות.......... גם אנחנו היינו אצל אורולוג , הבעיה היא ההפך דווקא ואין מה לטפל , בוורקוצאל את רואה ת'וורידים בולטים, אצלנו ההפך - וורידים דקים שהדם שעובר שם לא מספיק ואין ניתוח וצריכים להמשיך IVF
    הלכנו כדי שאם יוכלו אז שישלחו את הבעלול לניתוחון ויחסוך לאשה ת'סבל......
  • מורן גם לבעלי יש וריקוצלה
    מה הנתונים של בעלך ריכוז תנועה ומורפולוגיה?
  • ממש עיצבן אותי עכשיו!!
  • תראי את צריכה לקחת בחשבון שהניתוח זה לא הוקוס פוקוס והבעיה נפתרה ...
    יש תהליך החלמה שלדעתי אורך משהו כמו חצי שנה וגם אז זה לא מאה אחוז שאיכות הזרע תשתפר פלאים..אבל כמובן שיש סיכוי שזה יקרה ויהיה שינוי חד
    אם יש לכן זמן כלומר את סבלנית אז הניתוח היא אופציה טובה אבל זה לא מבטיח הריון מיידי
    אבל במידה ואת לא בעד הניתוח מכל הסיבות שמניתי אז IVF זה הפתרון עבורכם ולא הזרעות אבל קחי בחשבון שנשים עם שחלות פוליציסטיות IVF זה לא הליך פשוט עבורן כי יש חשש לגירוי יתר...
    אני חושבת שהאופציה של הניתוח היא טובה אבל זו רק דעתי
  • לפי מה שאני הבנתי הרפואה היום לא יודעת יותר מידי על הוריקוצלה והדעות חלוקות בין רופא לרופא לגבי הניתוח והשפעתו על שיפור הזרע

• היי בנות-
    תודה לכולם על התגובות
  • היי מורני ,

אני מטופלת של פרופ' לוננפלד
    הוא מקצועי ומתחשב! , אם הוא היה צריך לסבול אותי הוא תותח
  • יש לי חברה שגם היה לבעלה ככה 5 שנים היו נשואים ולא הלך עד שהם גילו את הבעיה .
    הוא עשה את הניתוח אחרי חצי שנה עשה בדיקת זרע והיה שיפור מדהים הם נקלטו בהפריה בת ראשונה והבת השניה טבעי ( והילדה הראשונה עוד לא הייתה בת שנה ).
    אני הייתי ממליצה לך לעשות קודם את הניתוח ואחר כך לעבור להפריה .
    גם כי זה הוצאה כספית מיותרת וגם כי את סובלת לחינם ....
    שיקולים שלך זה מה שאני הייתי עושה .
    בהצלחה מותק
  • היי רעיה, גם לנו במקרה אותה בעיה, אבל הדיעות של הרופאים חלוקים בעניין הזה עד כמה יש בניתוח תועלת. שני רופאי פוריות ששוחחתי איתם החודש אמרו לי בפירוש שלא לעשות את הניתוח. אז אני כבר לא יודעת מה לעשות! תוכלי לשאול את החברה שלך שבעלה עבר את הניתוח, מי הרופא שניתח אותו?
    אולי יוכל לעזור. תודה
  • היי מותק, לדעתי את עושה נכון, כבר התחלת את תהליך הטיפולים ועברת דרך, אין טעם להפסיק עכשיו, במקביל אם ימצא לנכון תעשו את הניתוח- מה שנקרא מה שיפגע קודם (-:

• היי בנות,
    גם אצלנו יש בעיה שלבעלי יש בעייתי וריאקוצלה וגם אנחנו מטופלים בIVF.
    כשהגענו לרופא פוריות שלי, הרופא הסביר לנו שאין צורך לעשות את הניתוח ושנתחיל עם IVF. בעלי היה אצל אורולוג והוא הסביר לו שזה המצב ושאולי הניתוח יוכל לפתור את העניין אבל התחלנו כבר בIVF ומבלי לעצור....
    לא יודעת....אולי באמת שווה לחשוב על זה....אני רק חוששת שאולי זה יכול להזיק עוד יותר ואז גם לא נוכל לעשות IVF.
  • הייי מחכה מתוקה
  • הייי בנות

אז ככה ..

הרופא ביקש ממני ממש ביקש במילים האלו ״תעזבי את בעלך בשקט״
    הוא אמר שאם נעשה עכשיו ניתוח תקופת החלמה 3 חודשים מה שאומר שניצטרך לשים בהולד הכול 3 חודשים .. והוא אמר שזה נורא כואב ושלא יהיה אפשר הרבה זמן לקיים יחסים כי זה מאוד מאוד כואב .. הוא אמר המטרה כרגע זה להביא ילד אז קודם תביאו ילד ואח״כ נטפל בזה שההריונות הבאים יגיעו באופן טבעי ..

• מורני מנסיון , הניתוח לא פותר את הבעיה.. הוא משפר מעט את איכות הזרע..
    בעלי עבר את הניתוח והמורפולגיה לפני IVF הייתה 2 %
    אין לי מושג כמה היא הייתה לפני הניתוח , כי הוא עשה את זה בתקופה שלא היינו נשואים..

• בוטחת ברופאים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה