תגידו, הבעלים שלכן.... (סקרון קטן ובעיקר קיטור) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתערבים לכן בכל דבר??!! או שרק שלי?
25 תגובות
עמוד 1
  • אני היחידה שהשרשור הזה פשוט מצחיק אותה? חחח
  • חחח מצחיקולה
  • כן! גם בעלי כזה! ואני מעדיפה ככה על פני אדישות וחוסר יחס לפרטים.....

• את לא היחידה
    הכל זה שאלה של מינון וטונים
    אם אני חושבת שבעלי מנג׳ס יותר מדי אני פשוט עונה בציניות שקשה לפספס עד שהוא מבין שהוא ניג׳ס
  • לא בעלי לא כזה
    הןא שואל במינון הנכון

אני יותר מהשואלות מהחופרות

• הוא לפעמים מתערב ואז חוטף בהפוכה.
    אני פותחת "מיקרופון" וצורחת עליו שכמו שאני לא מתערבת לו שלא יתערב לי.
    ואם יש משהו שמפריע לו, אז שיתקן!
  • יש פה מלא-שאלות של ניסיון ללמוד איך לטפל בתינוק! אילו הן שאלות-מבורכות בעיני!! תעני לו בסבלנות וכך תרוויחי בענק!

לגבי קניות וכו',בחיים בעלי לא-מתערב לי,כי אני כל-כך צנועה,כך שאני יכולה לקנות מה שבא לי ותמיד!!! (בסידורים של ימי ו' בוקר).
    גם את גרה במושב,נטולת-אוטו ולא נראה לי שאת בעניין של הזמנות דרך האינטרנט,כך שאם את קונה משהו,בטוח חשבת עליו כמה פעמים לפני ושאת זקוקה לו!

ת'כלס,הכל מדאגה ואיכפתיות,בעלי נוהג להתקשר כשהוא יוצא הביתה,לאחר-הגן של נעמה בדרך..תראי זאת כשיתוף,את משתפת אותו בגידול הילדה!!!!!!!!!!!!! דווקא זה כל-כך חשוב בעיני,לשאול ולהתייעץ,אני הכי אוהבת להתייעץ עם בעלי,כי בנפח שעות-הגידול והטיפול,הוא ממש כמוני!!!

• גם בעלי מאלו ששואלים - אבל במינון אחרת הוא ידע יפה מאוד שהוא מנדנד וחופר
    כמו שאמרו לך עדיף את ההתענינות על פני אדישות

• לא מתערב במה שאני עושה, וזה לא בגלל אדישות או שלא איכפת לו, אני חושבת שהוא פשוט סומך עלי.

אבל כמובן שאני לא עושה שום דבר שמצריך דאגה
  • שלי בצד האדישות... הדבר האחרון שמעניין אותו זה מה תלוי לי על התיק ( כל עוד הוא לא סוחב אותו)
  • אממ כנראה שיהיה לנו יללד גם שלי יהיה ככה
    בנתיים הוא מתערב לי בניקיון של החדר וזה מציק לי!כי אני מרגישה לא יוצלחת כשהוא מעיר לי
    תטאי פה ולמה הבגדים ככה ולמה הארון הפוך ובלה בלה
    ואני אחת הניקיות!!

• לאאאאאאאא איפה בעלי הכי אדיש בעולם!
    אם קניתי אז אני צריכה
    ואם הלבשתי כי ככה צריך!

הוא גם יודעת שאני תמיד מצידי צודקת אז הוא לא מתערב חחח

• לא שמתי לב....
    מה שבטוח זה שעל דברים שאני קונה בעיקר אוכל הוא לא אומר כלום ולא שואל, כי הכל מבחינתו מבורך, בגלל הסיבה שמרווה אמרה חחח , בגלל הצניעות.
    ובאוכל, אני מאוד מאוד מאוד צנועה.

ומסכימה עם מרווה לגבי שאלות של למה יש אטב על סלקל, זה שאלה טובה!
    חשוב שהוא ידע, שאפשר להשתמש באטב בשביל לשים שם בד נגד שמש!
    (אם את לא תעני לו את יודעת מה יקרה? הוא יצא איתה בסלקל, יהיה שמש, הוא ישים בד, הבד יעוף, הוא יתעצבן על הבד, יעיף אותו, עדן תקבל שמש לפרצוף, את בידיוק תראי את זה, או תראי שהוא חוזר בלי הבד ועדן אדומה, ואז תצעקי עליו ותתלונני מה הבעיה לכסות אותה משמש?!!?!?!??!?!)
    גילית פטנט או משהו נוח שקשור לגידול עדן, את רצה לספר לבעלך על התגלית.
    וככה הוא גם יודע, וגם לא יפתיע בשאלות, וגם לא יעצבן אותך בזה.
  • תודה על התשובות בנות
  • האמת רוב השאלות הן באמת שאלות של טירון
    יכול להיות שהוא באמת ובתמים לא מבין ולא יודע
    תנסי להתייחס לשאלות שלו בקלילות יותר
    לא להתרגז כשהוא שואל אלא לצאת מנקודת הנחה של
    "וואלה כנראה שהוא באמת לא יודע ואני יודעת אז אני אשתף אותו בידע שלי"
    ואז להבא גם הוא ידע - הדוגמא של מיצי יכולה לשעשע אבל באמת יש פטנטים
    שעם הזמן את עולה עליהם ובן אדם שלא מנוסה בסיטואציה לא יבין את פשר העניין

• אני ובעלי מאוד- אבל מאוד משתפים זה את זה בדברים, וכך יוצא שמעט מאוד אנו שואלים זה את זה שאלות וגם אם כן שואלים לרוב בחביבות. לגבי קניות- אני תמיד הייתי פשוטה ולא הגזמתי בבזבוזים- אבל בכל מה שקשור לילדים אני לא יכולה להתאפק וקונה להם לא מעט ובכמויות- אין עוד ילדים עם כמות הבגדים שיש לילדים שלי ולא בכמות המחקים- הבית מלא בכל טוב למכל מה שקשור אליהם. אני כמעט תמיד משתפת את בעלי בקניות האלה ולרוב מתייעצת איתו לפני הקנייה. בעלי תמיד מסכים לכל מה שאני רוצה לקנות- אנחנו רק מעדכנים זה את זה בגדול "בזבוזים" כדי להתאזן ולא להיכנס חלילה למינוס ואכן אנו עומדים בזה כל חודש- מזל שהכנסה של בעלי מאפשרת לנו לפנק את הילדים.
    במה שקשור לילדים אנחנו הכי הרבה משתפים- לדעתי זה כדאי ונדרש הרי שניינו ההורים- אבל כול במינון הנכון ולא נכנסים "לקטנות".
    בכל מה שקשור לסופר- הוא זה ששואל אותי מה לקנות לבית ועד ללידה של שחם הלכתי לקניות לבד- עכשיו עושים משלוח ממגה עם כטיס יו של חמותי ולפעמים היא לא רוצה שנחזיר לה את הכסף.
    לדעתי ראש צריכים פתוח ושיתוף ולא לחשוב אנטי- אחרת זה גורם לתחושות האלו שאת מתארת- בור שיהיו חלילוקי דיעות- אבל תמיד צריך לדעת להתגמש. לדעתי חלק מהשאלות האלו שבעלך שואל הן מפני שהוא רוצה להיות שותף ולא להרגיש אדיש ובצד.
    בהצלחה!

• גם בעלי כזה חופר
  • בעלי לא ישים לב גם אם יהיה לי תלוי אטב על האף
  • באמת שירשור מצחיק
    [/center]
  • זה תלוי באיזה טון זה נשאל . אותי זה גם היה מעצבן אם זה היה נשאל בטון מסויים ...
    לי למשל היה מפריע כל הזמן שבעלי היה אומר בוא/בואי תעשי/ תזיזי/ תרמי בקיצר כל פועל שיבוא לכם על הדעת ופשוט עושה בעצמו . זה היה מחרפן אותי ,בעיקר בואי ואז אני בא וסתם , הוא לא באמת רצה שאני אבוא , או שזה היה פשוט בלתי אפשרי באותה שניה לבוא ובכל זאת היית עוזבת הכל כי הייתי חושבת שהוא צריך אותי ... עכשיו פשוט למדתי להתעלם מהמילה הזו וזה ממש עוזר , הוא סתם אומר את זה ... עכשיו גם איתמר צקיך ללמוד להתעלם כשהוא אומר לו את זה כי את איתמר זה ממש מחרפן
  • זה קורה גם אצלי

• באמת מה שהיה חסר לי אינספור שאלות כאלו ממש לא משתדלים לשתף בכל ובעלי קצת אדיש אז זה בסדר
    גברים גברים עם בלתי מובן
  • צרות של עשירים

• שתבינו בנות, השאלות שלו לא מתייחסות לעדן וכל מה שקשור לה - מדובר בהתנהלות כללית מאז ומתמיד, זה פשוט לפעמים מוציא אותי מהאיזון השברירי בו אני משתדלת להישאר כמה שיותר... יש לו גם את הקטע הכי מעצצצבבן - לשאול הכל בצורת ״את רוצה...?״ לא בקטע של מה אני רוצה אלא : ״את רוצה לתת לה ציצי?(מעיר אותי בחמש בבוקר כי עייף תחת ולא מסוגל אפילו לחמם בקבוק)... עיינאאל רעעבק מה אני רוצה בחמש בבוקר??!!״ ״ את רוצה לנקות את זה? (ממש לא, אבל אם אתה כבר שואל...)״ ״את רוצה שאני (...)?״ למה שאני ארצה שתעשה משהו? תעשה כבר, מבלי שאני רוצה! מחרררררפן!

• הרגת אותי מצחוק...
    אצלנו המצב הפוך. אני חיה עם סוג של "אילם". מתחננת שישאל שאלות ויתעניין, אבל האדישות, האדישות...
    אמנם כשהיה עושה קניות בסופר, היה מצלצל לשאול כל דבר, בלי להפעיל שיקול דעת , אבל היום אני מזמינה ממגה באינטרנט, אז כמעט ולא שואל כלום.
    אם זה מפריע לך- דברי איתו על זה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה