שלילי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עשיתי בדיקה בייתית ואין לא פס של הריון ולא נעליים...טוב נו חפיף גם ככה לא בניתית על העובר הזה מהתחלה ידעתי שאין לו סיכוי.יש פה בנות ש 3 עוברים וטובים מאוד לא נתפסו להן אז לי 1 קטנצ'יק בן 3 תאים יתפס?אין מצב
11 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי,

אני חושבת שאת חייבת לעשות בדיקת דם.

בדיקות ביתיות לא תמיד אמינות. אל תספידי עדיין כלום.

רק שתדעי שאם היו יודעים שאין סיכוי להיריון עם עובר בן 3 תאים לא היו מחזירים לך אותו בכלל...

בכל ההחזרות שלי היו עוברים יפים מאוד ובכל זאת לא נתפס.

אני מאחלת לך בהצלחה ביום חמישי ומחזיקה לך
    במידה וזה שלילי תצטרכי באמת להחליט מה את רוצה לעשות. תקבעו שיחה עם הרופא ותתייעצו איתו. אולי כדאי לנסות לגדל את העובר עוד יום-יומיים במעבדה לפני ההחזרה.

אנחנו כאן בשבילך, אז תעדכני
  • מתוקה, בכל מצב תעשי בדיקת דם לפעמים שמעתי שיש תוצאות מפתיעות אני אישית לא סומכת על בדיקות ביתיות הן פחות אמינות הלוואי שתופתעי לטובה!
    אני מבינה את הרגשתך אני במצב גרוע/זהה לשלך, קיבלתי תשובה שלילית וגמלי החזירו עובר אחד . אתמול דיברתי כמוך היום אני כבר מבררת על הטיפול הבא לא מוותרת! לי אמנם יש 2 בנים (1 מנישואין 1 , ובן 4.5 מנישואים 2
    אני אנסה שוב ובואי נקווה לטוב

shoshi

• את חייבת לעשות בדיקת דם על מנת לסגור מחזור טיפול, זה לא נתון לבחירתך!
  • תודה על העידוד בנות רק עכשו חזרתי מהעבודה וקראתי הכול...כמו שאמרתי אני מקבלת הכול כבר מה שיהיה יהיה..כניראה מרוב שהתרגלתי כבר לשלילי חחח..ובנוגע עם להמשיך את הטיפולים את האמת אני לא ממש בטוחה שאמשיך כי העוברים חלשים מאוד וככה מוחזרים לי לרחם אז מה הטעם שוב לעבור גהנום של זריקות ותופעות לוואי עם הסוף של זה כבר ידוע לי מראש? טוב בנתיים אני גם ככה ינוח חודשיים ואז ניראה..שוב תודה רבה על העידוד..בהצלחה לכולכן..
  • היי אנדריישלי ,איך את יודעת שהעוברים יהיו חלשים?
    הרופא אצר לך מראש? מקווה שיהיה לך בשורות טובות וזכרי הכל מלמעלה הרופאים הם רק שליחים ! אחלה יום מתוקה
    shoshi
  • אל תיתייאשי
    שום דבר לא ידוע מראש
    לי לאומתך יש עוברים טובים בניי 8 תאים אבל לא נתפסים
    אין לי מושג למה , רק ה' יודע ,
    אבל יש לי כבר אוצרית בבית
    וכמו שאת בטח יודעת זה שווה את הכול
    קחי מנוחה כמה שאת צריכה
    אבל אל יאוש
    כמו שהצליח פעם אחת יצליח שוב ב"ה
  • עשיתי בדיקת דם וזהו זה שלילי סופית כבר...חפיף נחכה חודשיים ואז יש לי טור בדצמבר לאחד הרופאים ביחידה שמבצע פיפל אני רוצה לברר איתו מה זה בכלל כי שמעתי שזה איכשהו עוזר בהשרשת העוברים ברחם..אבל עד אז אני נחה לגמריי גם המחשבות נחות לי לא רוצה לחשוב על זה יותר...בהצלחה לכולכן בנות ותודה רבה על העידוד..(אני כמובן לא נפרדת מכן אני יכנס מדי פעם להציץ מה קורה איתכן)..
  • מצער מאוד מאוד
    מתפללת שיצליח לנו בפעם הבאה

ron

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה