היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קודם כל- בעלי היקר הוא בנאדם שעושה המון בבית, הוא משתדל לכבס, לקפל, לשוטף כלים, זורק ת'זבל. באמת שבד"כ הוא פרטנר ממש זורם ושותף.. הוא יכול לכעוס עלי (לא לכעוס לכעוס..) אם הבית הפוך, יש כלים בכיור, כביסה רטובה במכונה שצריך לתלות ועוד.. והרגע הוא נכנס הבית וראה אותי במחשב..
"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים, אוהבי ה', יראי אלוקים. אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים.. ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים, ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
15 תגובות
עמוד 1
אני הייתי כועסת ובצדק.... ]
את צודקת! זה מעצבן! אם יש משהו שמעצבן אותי זה זה!
אבל אני חושבת שאם הוא בדרך כלל אכפתי ובנוסף לכך גם מרשה לעצמו להעיר לך, אז אני לא הייתי כועסת, אלא מפנה את תשומת ליבו לכך.
וואי איזה מעצבן זה לחזור גמורה הביתה ולראות הכל הפוך! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
תשאלי את בעלי על מה התכסחתי איתו לפני יומיים
זה לא רק לראות הכל הפוך, זה הכל הפוך.. והוא רדום על השולחן עם הספר..
"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים, אוהבי ה', יראי אלוקים. אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים.. ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים, ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
פתרון מנקה !! אני כ"כ מבינה אותך גם אצלי יש עומס ביום יום ועוד עכשיו שבעלי שוכב בבית עם רגל למעלה אז הכל נופל עלי ויש לי ימי עבודה של 12 שעות מחוץ לבית ומנקה אצלי בגדר חלום מתוק !!
כפי שאני מכירה את עצמי, הייתי מעירה בעקיצה.. לא בכעס, הוא כבר יבין את הלקח לבד, או שהוא יישם, או שהוא פשוט לא יעיר לך יותר
עניתי לך וזה נמחק
קשה לי לענות לך כי אני הייתי ניכנסת לקריז אבל אם את גם ככה אז לא הייתי ניכנסת לקריז
אני היתי נכנסת לקריז עוד בשלב שהוא העיר לי שאני במחשב אבל אצלי אין את הבעיה הזאת...כי בעלי..לא עושה כלום ..וטוב שכך..כי הוא התברך בזוג ידים מאוד שמאליות
מעירה לו בעדינות ואומרת שאת מבינה אותו כשהוא כעס ובעצם הוא עשה את אותו הדבר
לי משום מה, נורא קשה לכעוס על הבן זוג שלי - כי הוא מאלו שגם אם הבית היה זוועה (תכלס, עכשיו הבית נראה כמו אחרי מלחמה
או.קי.
טוב ממי בגלל שאמרת שהוא עוזר לך המון בבית.... לא הייתי מעירה זה בדיוק מה שקורה אצלי... גם בעלי בע'ה עוזר המון גם בבקרים ב'ה! תנסי לדבר איתו כשהבית נקי ומסודר. אולי הוא התעייף מהסידור של אתמל לכן הוא נירדם --------------------------------------------------- "אנא בכח גדולת ימיך תתיר צרורה קבל רינת עמך שגבינו טהרינו נורא נא גיבור דורשי י יחודך ככבת שומרם ברכם טהרם רחמי צידקתך תמיד גומלם חסין קדוש ברב טובך נהל עדתך יחיד גאה לעמך פנה זוכרי קדושתיך שועתנו קבל ושמעעעעעע צעקתינו יודע תעלומות..."