עזרה בבקשה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אחרי IVF ראשון שלא הצליח. רציתי את עצתכן בבקשה, שאיבה +החזרה עשיתי במדיקל הרצליה מישהי עשתה שם/מכירה הצלחות?
    ב. האם כדאי לעבור לאסותא ראשלצ(למרות שהרופא שלי ד"ר הורוביץ לא מטפל שם) ?
    נהוג לחכות חודש "מנוחה" ואז מתחילים שוב?(חבל לבזבז חודש לא?
    תודה על העזרה בנות אני בבית עצובה ,אחרי אתמול בנוסף שלחו אותי למוקד בגלל כאבי בטן שהסתבר כחיידק זיהומי בדרכי השתן ששייכתי לטיפול כי חשבתי שככה זה ההמתנה כרוך בכאבי בטן וממש לא ! בנות לשים לב לגוף שלכן כל כאב לשאול שלא כמוני!
    אחלה יום בנות והצלחה ובשורות טובות לכולכן אמן

shoshi
9 תגובות
עמוד 1
  • לא מבינה בזה... אבל מצטערת לשמוע על השלילי.. מקווה שבקרוב תעדכני בבשורות טובות וטיפול חדש ומנצח
  • מצטרפת לורד , לבשורות טובות בקרוב
  • היי,
    צר לי על הבשורה גם אני קיבלתי השבוע בשורה שלילית ועדין מתאבלת ומקווה שיעבור כמה שיותר מהר
    בנוגע לטיפול בדכ עושים וממתינים חודש ז"א אחת לחודשיים

אם להחליף בית חולים מה זה בעצם משנה ?

אם את מרוצה מהרופא שלך לא נראה לי שאת צריכה להחליף אבל תתיעצי איתו

אני מטופלת באסותא ראשון כיוון שהרופא שלי מטפל שם

בת כמה את ?

מה העלות במדקל?

ron
  • אני בת 42
    מטופלת במכבי ,עלה לי 680 במדיקל הרצליה
    ילדתי 2 ילדים מדהימים, השני מנישואיי השניים בן 4.5 4 הזרעות בחודש הפסקה נקלטתי לבד! חיכינו יותר מדי 4.5 שנים עכשיו הפרייה עם עובר 1
    שלא הצליח.
    מי הרופא שלך את מרוצה?
    אני הייתי מרוצה אבל מאתמול היתה לי הרגשה לא נעימה עם הרופא
    עד שתפסתי אותו והוא אפילו לא חזר אליי אני שלחתי לו2 הודעות והתקשרתי שוב הוא היה כזה אדיש כמעט חוסר אכפיות ורגישות!
    אני רוצה לנסות באסותא ראשלצ איך זה הולך אם אנשארת אצל הרופא הזה הרי הוא לא נמצא במדיקל, מי ינחה אותי על הזריקות וכו,.

shoshi
  • היי שושי,
    לא נעים לי לכתוב את שמו של הרופא שלי
    אני גם ככה ככה לגבי הרגשה איך הוא
    אבל יש לו הרבה הצלחות ואני חושבת שבסה"כ כל הרופאים טובים אחד קצת יותר נחמד והשני פחות בסופו של דבר הם עושים את עבודתם ורוצים מאוד שנצליח
    אם את בכול זאת מעוניינת לשמוע עוד פרטים המיל שלי [email protected]

ron
  • היי מאמי מצטערת לשמוע על השלילי... תהיי חזקה נשמה ותאמיני , העיקר לא להפסיק להאמין...
  • היי צר לי מאוד מאוד לשמוע... (גם עלייך ron) כמו שאנדריישלי אמרה- לא להפסיק להאמין!
    אני שמעתי שהמעבדה באסותא ממש טובה ולפי מה שקראתי זה בעיקר מה שחשוב בIVF . לא מכירה בכלל את המדיקל...
    מעין
  • אם אני רוצה הפעם באסותא אז הרופא בלישנסקי נותן לי את המינונים לזריקות ואכח הוא מעביר לאסותא? או אני צריכה לבקש מהם כי התיק שלי במדיקל הרצליה איך אני משנה?

shoshi
  • קודם כול קבלי אלפיי
    לא עשיתי במדיקל אני עושה באסותא בת"א .
    בדרך כלל מחכים אחרי טיפול חודש (התנקות מההורמונים ) ואז במחזור אחרי
    אפשר להתחיל סבב נוסף .
    יש אומרים משנה מקום משנה מזל ....ואני אומרת הכול מאת ה' מתי שזה צריך להגיע זה יגיע לא משנה איפה .
    אני הייתי באסף הרופא , בתל השומר ועכשיו באסותא ועדיין אין שום הצלחה .
    מה שכן במעבדה של אסותא הצלחתי להשיג עוברים ברמה הרבה יותר טובה
    אומרים שבמעבדה שלהם מקבלים עוברים טובים ביחס למעבדות אחרות .
    שיהיה בהצלחה מותק ולא להתייאש ... אין ברירה חייבים להמשיך לנסות וה' יעזור לנו ....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה