מיואשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות צפיתי בהודעות שלכן אתן מקסימות ולאחר כמה חודשים של צפייה החלטתי שאני רוצה לשתף אתן במקרה שלי אז ככה...
    אני בת 23.5 אמא לילדה מקסימה בת שנתיים ושלושה חודשים אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר 10 חודשים המחזור שלי לא סדיר ואני מקבלת בממוצע בין 27-29 יום המחזור האחרון "איחר" לי וכעבור 34 יום שזה היום קיבלתי מחזור כל כך התאכזבתי חשבתי שהפעם זה הצליח היו לי סימני כמו בחילות בוקר כאבים בחזה טעם מתכתי בפה ועוד...
    החלטתי שאני יעשה הפעם בדיקות הורמונליות ובמקביל בעלי יעשה בדיקת זרע מקווה לטוב ב"ה בנות שיהיו לנו בשורות טובות והשם יזכנו בפרי בטן אמן שיהיה לכן יום מקסים
12 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה לשהות קצרצרה!!
    קודם כל, אם יש לכם כבר ילדה אז אני לא חושבת שצריך לעשות בדיקת זרע.. כי זה אומר שאין בעיה :)
    הרבה פעמים זה גם בגלל לחץ..
    תעשי את הבדיקות ההורמונליות ובדיקות כלליות יכול להיות שחסר משהו ובגלל זה.. ועשרה חודשים זה לא כ"כ הרבה.. בקרוב מאוד!!
    מלא מלא בהצלחה!!!
  • הי, ברוכה הבאה!

אכן שווה לעשות בדיקות, ולו בשביל לדעת מה תקין... גם לי המחזור לא סדיר, ניסית להשתמש בבדיקות ביוץ? אצלי הן לא עובדות, אבל אצל הרבה אחרות כן, יכול לעזור לכם גם לתזמן, וגם לדעת ממתי זה איחור, ולא לצפות סתם...

בהצלחה! ואל תתייאשי כל כך מהר!!
  • ואיי בנות תודה על העידוד בהחלט עוזר למצב רוח תמרה אני ניסיתי את ערכות הביוץ אך לשווא סתם לא עזר וגם חבל על הכסף הן לא כאלה זולות החודש כנראה שאני ינסה את חום השחר בתקווה שיעזור מחזיקה לכן ולי וב"ה נעבור לפורום ההריוניות
  • ואיי בנות תודה על העידוד בהחלט עוזר למצב רוח תמרה אני ניסיתי את ערכות הביוץ אך לשווא סתם לא עזר וגם חבל על הכסף הן לא כאלה זולות החודש כנראה שאני ינסה את חום השחר בתקווה שיעזור מחזיקה לכן ולי וב"ה נעבור לפורום ההריוניות
  • היי חמודה, מחזור של 27-29 נחשב סדיר, סטיה של יומיים שלושה היא במסגרת הנורמה. למרות זאת כדאי תמיד לבדוק :) בהצלחה

• ברוכה הבאה. שתהייה לך שיהות קצרצרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מאחלת קליטה מהירה והריון תקין ובידיים מלאות

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • תודה רבה בנות אמןןן שלכולנו יהיה בשורות טובות
  • תודה רבה בנות אמןןן שלכולנו יהיה בשורות טובות
  • ברוכה הבאה לפורום

• קודם כל קבלי חיבוק, שנית אל ייאוש! אני גם חושבת שתעשו בדיקות רק בשביל השקט הנפשי שלך .. אני מאמינה יהיה בסדר!
    בהצלחה בשורות טובות בקרוב אמן!!!!
  • בוקר טוב

• שלום לך וברוכה הבאה בפרי בטן במהרה בימינו!
    אני מחזקת כל מילה של אמילי. את צעירה, כבר ילדת. אולי בדיקות מקיפות יעזרו לך לפתור את הבעיה, אם ישנה, והכל יהיה בסדר. באמת שאין שום התיאשותים

crazy woman!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה