סחרחורות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן,

אני נמצאת בשבוע ה 9 וביומיים האחרונים הסחרחורות שאני חווה הפכו להיות קשות ותכופות יותר מהרגיל. זה מגיע למצב שאני ממש לא יכולה לעמוד ולתפקד.
    למישהי יש עצה שימושית למשהו שיכול לעזור?

דנה.
7 תגובות
עמוד 1
  • תפני לרופא הוא בטח יפנה אותך לבדיקות שם כנראה חסר לך משהו..אולי ברזל...בכא צריך לברר יש הרבה דברים שמשתנים בהריון וחשוב לעקוב אחריהם
  • גם אני חושבת דאת צריכה להיבדק כי זה חשוב. אולי חסר לך משהו ואולי ההיפך זה כתוצאה

תרגישי טוב! מפרנטל נניח שנותנים לקחת בהריון.
  • אני מציעה ללכת לרופא לבדוק וכמו שאמרו לך אולי חסר לך ברזל או משהו- בקשי ספירת דם, בלוטת התריס ובדיקת ויטמינים. תרגישי טוב והמשך היריון תקין!

• תבדקי אצל הרופא שלך.
    בד"כ זה נובע מחוסר ברזל, או שאת לא שותה מספיק ...

תרגישי טוב
  • אני לוקחת כדורי ברזל כבר שבועיים בערך. אני נמצאת בחול וכאן הליווי נעשה על ידי מיילדת. כשדיברתי איתה אתמול על העניין היא אמרה שזה נורמלי ונובע מזה שאני אוכלת פחות וזה יעבור לקראת שבוע 12-14
    בתכלס אתן אומרות שזה לא ממש נורמלי וכדאי לדרוש להיבדק?
  • כנראה המדיניות במקום בו את נמצאית היא פחות מחמירה בכל מה שקשור למה שתיארת- אבל אני בכל זאת לא הייתי לוקחת סיכון והייתי מבקשת להיבדק!!!
    רפואה שלמה!

• קודם - שוללים אנמיה. חוסר בברזל וכ'ו...(זה שאת לוקחת ברזל לא בהכרח מונע אנמיה) עושים אצלכם בדיקות דם בתחילת ההריון? תבקשי לעשות.
    אם הכל נורמאלי יש ברזל ושתית ואכלת אז
    כן זה ככה זה מסתבר. לחץ הדם יורד בתחילת ההריון.
    בהריון הראשון הייתי עוברת מצבים טרום התעלפות (קצת יותר הלאה, אחרי הסחרחורת) בצורה סבירה. בתחילת ההריון הזה חוויתי אותו דבר אבל יותר נורא הייתי תקועה הרבה זמן במצב הביניים הזה וזה משגע ומחרפן.
    וזה כי צנח לי הלחץ דם. הלב עובד קשה יותר, נבנית השיליה אספקת דם צריכה ליהיות גבוהה פי כמה וכמה, ככה גם כמות הדם.
    ויש לי עוד במשפחה מצב כזה שלכולם כל החיים יש לחץ דם נמוך, מה שממש לא תרם למצב.
    עד שכל זה מתייצב, צריך להמנע מעמידה ממושכת, אם את מתחילה להרגיש קצת לא טוב תלכי לשכב, אפילו תרימי רגלים למעלה, לפני שאת הולכת לשכב תקחי מלפפון חמוץ או כל דבר מלוח. ותנוחי.
    ועוד לפני כל זה תמנעי ממקומות שהם לא מאווררים \ חנוקים \שחם בהם. ותשתי הרבה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה