היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הגן של אוריאן מקסים - הצוות חם ונעים , לילדה טוב , הן מפעילות שקול דעת אפילו בנוגע לדברים קטנים , וזה מצוין.. (למשל ידעו שאם אוריאן תראה תירס היא לא תאכל צהריים אז נתנו לה קודם את האוכל ואחרי זה את התירס ) הילדה חוזרת נקיה, שיער אסוף , טיטול נקי.
אממה?? כבר פעמיים שמתי לב שהסטריליות שלהם היא כנראה לא הסטריליות שלי . במקרה אחד לקחתי אותה והסייעת הביאה לי את הבקבוק שלה כשהיא אוחזת מהפטמה.
9 תגובות
עמוד 1
מוכר.. פעם המלצתי לאמא על המעון שאני שולחת ואז היא סיפרה לי גם שהמטפלת לא הייתה הגיינית, ופעם בטעות החליפה פטמות בבקבוקים בין הילדים. ולילדה היו פטריות כל יומיים ושלשולים! לא היה לי נעים..
"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים, אוהבי ה', יראי אלוקים. אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים.. ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים, ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
בתור מטפלת, תעירי בדיוק כמו שכתבת פה, שאת מעריכה וכו' אח"כ מה ראית ולבסוף שאת לא יודעת אם זה הסיבה אבל... ביקורת שנאמרת בצורה יפה אמורה להתקבל בברכה.
תביאי מכסה לבקבוק, תתנצלי ותגידי להם שאת היסטרית על הניקיון של הפיטמה של הבקבוק ושאת מבקשת שתמיד שהבקבוק לא בשימוש שיסגרו אותו עם המכסה כמו שאני תמיד אומרת: זה דפיקות שלי ובבקשה תכבדו את זה
תודה .. אולי באמת אגיד בעדינות למנהלת שם .. היא הרי לוקחת חלק בשגרת היום של הילדים ולארק יושבת במשרד.. מכסה זה רעיון מצוין ... רק שברור לי שהמכסים יאבדו ולא יחזרו אלי . מנסיון ...
מאמי את משלמת מספיק כדי שיהיה לך אפשרות להעיר משהו שהוא לא לטעמך .. אני לא אומרת לתקוף אלא בעדינות .. בגן של איתי אני מעירה עם חיוך ואז היא מקבלת את זה
אני הייתי אומרת שהיית אצל הרופא והוא אמר שהפטריה בפה של הילדה זה מחוסר הגיינה ובגלל שהרופא אמר תביא מכסה עם שם ותבקשי שיכסו....הרי הרופא אמר
בדיוק כמו שרינת אמרה הנחיות מהרופאה
אגב לפי מה שאני יודעת מויצו הנחיות משרד החינוך אומרות שחייבים לכסות את הבקבוקים ןהסינרים אחרי האוכל צריכים להיות במיטבח בשטיפה ולא "לנוח "
בתור אחת שעבדה גם עם הגילאים האלה אני יכולה להגיד לך שלשמור גם על המכסים זאת עוד התעסקות, גם ככה הולכים לאיבוד מוצצים ועוד דברים.
אני לא יודעת איך זה בגן של אוריאן, אבל הרבה פעמים הבקבוקים בסלסלה והם זמינים לילדים לבוא ולשתות. אם כל רגע המטפלת תצטרך גם לפתוח מכסה ולסגור זה גוזל זמן מהיחס לילדים... הרי הם לא יוכלו לקחת לבד (וזאת גם ההתחלה של עצמאות)
אבל!! בהחלט אפשר להעיר להם בצורה יפה על מה שראית. להחזיק מהפטמה של הבקבוק זה ממש מגעיל
אני למדתי משהו בחיים... שום דבר לא מוגזם כשמדובר בילדים שלי! בפעוטון של עידו יודעים מצויין שאמא שלו היסטרית בכל מה שקשור לסטריליות!!! יש לו שמיכה לריצפה, מהבית, כי אני לא מוכנה שהוא ישכב על השטיח. יש לו נשכנים וצעצועים משלו, מהבית, כי אני לא מוכנה שילדים אחרים יכניסו לפה (אני גם לוקחת אותם כל יום לשטיפה בבית). כל הבקבוקים והמוצצים שלו חוזרים כל יום הביתה לשטיפה (אני לא סומכת על אף אחד בקטע הזה). אבוי אם הוא פלט ונשאר עם בגד או חיתול או סדין מסריח מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!