נמשא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי להתייעץ .... בקשר למנשא. יש מלא אתרים כל אחד אומר שמנשא אחר יות בטיחותי , חלקם אומרים שמנשא מבד הוא יותר איכותי בטיחותי וטוב שכן במנשא קשיח יחסית התינוק כמעט במצב ישיבה ... מה שלא כל כך טוב. וגם התנוחה שבמנשא בד יותר מומךצת. מצד שני מקומות אחרים אומרים שמנשא קשיח עם קליפסים וכל זה יותר טוב ואיכותי ובטיחותי, שכן אין חשש שהקשירה לא קשורה.. ועוד כל מיני סיבות.. שכחתי להגיד שאני רוצה להשתמש במנשא עוד בחודשים הראשונים לאחר הלידה....
3 תגובות
עמוד 1
  • טליה הי, אני השתמשתי בחודשים הראשונים במנשא בד וזה היה נהדר- רוני נרדמה בו בשניות והיה לי מאוד נוח. בסביבות ארבעה חודשים עברתי לבייבי ביורן שהיא גם מאוד אוהבת
    אני ממליצה לא לקנות כלום עד שתלדי ורק אחר כך לנסות עד שתמצאי משהו שנוח לך לתפעול ונוח לתינוקי
    בהצלחה

• מנשא בד!
    מנשא בד!
    מנשא בד!!

אבל כן... חכי שתלדי ותחליטי מה טוב לך

• לי יש לי בייבי ביורן סינרגי
    עם תמיכה לגב ותפעול נוח
    לא אוהבת בד וכל הקשירות למינהם -שם מרגיש לי שלא נוח לתינוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה