להכיר קצת (; - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז, מה קורה??
    תגידו, במה כל אחת עובדת אם בכלל, ממש מעניין אותי (;

חוץ מזה, למי שיש ילדים, זה לא קשה?
17 תגובות
עמוד 1
  • אני כנרת שיפר ,
    עוסקת ברפואה סינית - דיקור טווינא הרבולוגיה סינית ורפלקסולוגיה מנהלת קליניקה שלי ברעננה
    מתמחה בגניקולוגיה אבל לא רק עבדתי בקופת חולים כללית עד הלידה והפסקתי לכן זה לא קשה כבר ...
    הסיפוק שלי מהמקצוע כל כך אדיר שכל קושי מתגמד
  • אני עובדת כמחנכת לגיל הרך ,יש לי ילד בן 12
  • היי,אני שיננית ויש לי ילדה מקסימה בת 2 ושלושה חודשים והשני בדרך בעזרת ה'.
  • היי

אני מנהלת אדמיניסטרטיבית בביה״ס למשחק

עדיין מחכה ...
  • כרגע במרתון לסיום לימודי העיצוב
    אח"כ בע"ה שואפת לבצלאל

בינתיים עובדת בחנות.
    לא קל לשלב אבל מקבלת המון עזרה ונושמת עמוק

• אני מטפלת ברפואה סינית - דיקור, טווינא ופרחי בך, עובדת מהבית ומאוהבת בעבודה שלי :)

• אה - ואין לי ילדים עדיין אז אני לא יודעת :)

• סקר יפה

• אני מורה בחט"ב למתמטיקה. זה הכי כייף, והכי הכי כייף, זו העבודה שיש לי בבית כאמא לנסיך מקסים בשם אייל בן כמעט 4 ונסיכ/ה שבדרך

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • אני סטודנטית, ועל הדרך מלמדת שיעורים פרטיים במתמטיקה ומוזיקה, מתרגלת באיזו מכללה, ועוזרת מחקר.. מה שיוצא.... בע"ה מסיימת השנה את התואר.. ואין לנו ילדים..
  • היי אני אמא לילדה מדהימה בת שנה וחודשיים
    כרגע לומדת עיצוב גרפי מחכה לסיים ולהתחיל ללמוד את מה שכל הזמן רציתי .. חינוך אהה ואני מורה לתוכנית העשרה בביתי ספרמ יסודיים
    וכמובן הכי חשוב אני גם מחכה לשתבוא לבקר שוב
  • סקר חמוד...
    אני רו"ח ואוהבת מאוד את מה שאני עושה (אני בטוחה שחלק מעקמות את הפנים :) דורש המון ותפקיד עם הרבה אחריות אבל יש סיפוק רב

ללא ילדים עדיין אז אין לי מושג אבל מאוד מאוד מאוד רוצה!
    מתפללת שיהיו
  • אני עורכת דין. אוהבת פנים מסוימים במקצוע. טרם ילדתי. מצפה לחבר/ת משפחה חדש/ה להרוס לו/לה את החיים. סתם. חרדות היריון.

crazy woman!
  • גם אני עו"ד ועם הניסיון ברחה האידיאולוגיה.
    קשה מאד לראות איך היחס השבור והגס שלנו זה לזה מתעצם כשמדובר בסכסוך משפטי. לצערי, בשנים האחרונות אני עדה לכך שעורכי הדין בעצמם נשאבים לכך והקולגות הופכים לפחות ופחות קולגיאלים ויותר ויותר גסים ואכזריים ובכלל, אם אנשים היו יודעים לתקשר אחד עם השני, לא היה בכלל צורך בעורכי דין, שגוזרים קופון כל פעם שאנשים מחליטים לעקור אחד לשני את העיניים...
    מוקדש כחומר למחשבה.

כרגע סטודנטית בתהליך כתיבת תיזה, מקווה לאט לאט לסיים עם הפרקטיקה ולהשתלב באקדמיה. את כל התקוות שלי אני תולה בחינוך. גם של קטנים וגם (אולי בעיקר) של הגדולים (כי הם אלה שמחנכים את הקטנים).

עדיין ללא זאטוטים משלי.
  • אני מלפני שבוע יועצת משכנתאות בבנק מזרחי בלי ילדים עדיין אך מאוד ממליצה יש אחלה תנאים ושעות נוחות לאימהות..בהצלחה!!!
  • מסכימה איתך לגמרי dkny. זהו אכן אחד הפנים השליליים במקצוע ואני מקווה שהוא יצא מזה בקרוב כמו גם זילותו המאכזבת.
    שיהיה הרבה בהצלחה בכתיבת התזה אני בטוחה שתצליחי להשפיע לטובה על סטודנטים למשפטים ולשפר את פני המקצוע ובכלל את האופן בו ראוי לפתור סכסוכים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה