דימום אחרי יחסים תעזרו לי בנות :(((( - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחרי יחסים ניגבתי עם מגבון ויצא דם עכשיו שוב בדקתי ויצא דם כזה כמו שיש בסוף המחזור.. אכלתי שוקולד והרגשתי קצת תנועות אבל עדיין אני לא שקטה יש מצב שפגעתי בעובר?:(((( למה יש דם???
24 תגובות
עמוד 1
תעקבי אחרי זה ואם הדימום לא מפסיק טוסי למיון! אם הפסיק, יכול להיות שהתפוצץ איזה נים בנרתיק שגרם לדימום וזה לא נורא
הבנתי שבשבוע 20 דימום זה לא דבר שכיח בכלל
יכול מאוד להיות שסתם נפצעת טיפה ובגלל זה הדימום.. אני עם אולגה
אני מרגישה תנועות..זה אומר שהכל בסדר?
נכון ולכן תעקבי אם זה ממשיך עכשיו בשעה הקרובה. אני מאמינה שהכל בסדר ופשוט נפצעת.
הלואיי אמלה איזה מפחיד זה :(
אם אני ילך עכשיו לקופת חולים הרופא שלי לא נמצא מה יכולי לעשות כדי לבדוק שהכל בסדר?
אל תפחדי
אני בעד ללכת מיד להיבדק, למרות שהכי סביר שנפצעת או משהו קל אחר.
תחפשי מרפאת נשים פתוחה במוקד.
אל תרוצי ואל תרימי דברים כבדים לפני שרופא רואה אותך.
לא אני לא יכולה להתאפק אני הולכת למיון..שבוע 20 זה כבר לא צחוק..
לכי למיון, אבל אל תכנסי לפניקה. זה רק כדי להיות בטוחה שהכל בסדר.
חמותי אומרת לחכות לבוקר ואיייי איזה עצבים ובעלי עובד לילה ואני לא רוצה להלחיץ אוותווו ובאינטרנט רשום שדימום בשליש השני מחייב בדיקה
מה חמתך קשורה?
תלכי תבדקי זה מאוד סביר להניח שזה סתם תעשי טיול, תתאווררי, לילה, נעים בחוץ
אני גרה אצל חמותיי והיא בראש של פעם היא חושבת שיעשו לי אולטרסאונד ויגנאלי ושזה מסוכן אם לא תהיה לי ברירה אני יאלץ להגיד לבעלי אני מתחילה להתעצבן כבר :(
בעקרון זו פגיעה חיצונית ... אז אין מה להיכנס להיסטריה אבל בשביל השקט הנפשי לכי לבדוק גם אם זה וגינלי ...
סליחה??????
תתלבשי, תנעלי נעלים, תסתרקי, תצאי מהחדר, תגידי לה "אני הולכת להבדק, אחזור עוד שעה. ביי" פותחת פלדלת יוצאת סוגרת והולכת. בעיה?
היא עקשנית זה בעיה איתה ואני לא יכולה ללכת לבד כי אין בית חולים בעיר שלי וצריך קודם ללכת למרפל וכל זה לא?
תלכי למוקד רק תבררי שיש א״ס אבל תלכי לא מתעסקים על דימום תניחי עכשיו לחמותך, תוודאי שהכל בסדר עם העובר
כמו שכבר נאמר לפניי, אפילו שככל הנראה מדובר בפציעה חיצונית של נים או משהו בסגנון בשביל השקט הנפשי מוטב ללכת להבדק וחמותך צריכה להבין ולקבל את זה את בהריון - לא היא, אם את חוששת, את מחליטה שהולכים להבדק, לא היא. תעדכני
אם חמותך מעכשיו מתערבת לך על בדיקות מה יהיה כשיוולד התינוק בעזרת השם? כל דבר שתעשי היא תגיד לך לא ככה ואת תקשיבי? אני חושבת שמעכשיו תציבי גבולות. ואם בא לך להיבדק בשביל השקט הנפשי, אין לה זכות למנוע בעדך עם כל הכבוד לה..
הבנות ענו לך, תעדכני!!!
מחזיקה אצבעות שזה סתם כלום וגם מבינה את מצבך ואת מצב התלות כרגע....
עם כל זה אני בדעה של הבנות ללכת ועכשיו גם אם תצטרכי לקחת.מונית אם את לא נוהגת ואין מי שיסיע אותך. את לא חייבת הפניה כלשהיא פשוט סעי!
תרגישי טוב ותעדכני
הבנות ענו לך תלכי ושימרי על עצמך עדכני סעי במונית אפילו
מעיין הכל בסדר? בדקת?
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]