היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ביום רביעי הוא יעשה חיסון ואני מניחה שבהמשך עוד חיסונים.
ראיתי כאן שרשורים של בנות על חיסונים ופיצול החיסונים.
לא ממש מבינה בכל הנושא הזה ואשמח לדעות והסברים. תודה
11 תגובות
עמוד 1
אני בעד חיסונים. לא אוהבת לפצל
אבל לא הבנתי למה יש כאלה שאומרות שחובה לפצל? למה? זה מסוכן?
בעד לחסן. אני פיצלתי רק את חיסון גיל שנה, כי זה חיסון קשה ולא רציתי להעמיס לו על המערכת..
את החיסון בגיל שנה, יש בנות שמפצלות. כי החיסון הזה הוא בעצם המון חיסונים ביחד. והן רוצות לפצל כדי שכל פעם יהיה קצת. מסוכן או לא, מחקרים לא הוכיחו. פה בפורום אף אחד לא נפגע מחיסון שנה לא מפוצל.
זה לא אמור להיות מסוכן. יש כאלו שמפצלות, לפי דעתי מיותר כי המערכת החיסונית יכולה "לעבוד" המקביל על כמה חיסונים.
אנחנו עשינו את כל החיסונים וכמו טליה (נכון?
גם אני לא מהמפצלות עושה וזהו
בעד חיסונים ועושה ולא מפצלת בעיני זה סתם לגרום להם לסבול פעמיים ... כולל חיסון גיל שנה
אחרי הניסיון שהיה לי עם יהונתן אני ממליצה לפצל! יהונתן היה מקבל ככככללל חיסון מאד מאד קשה וכשהחלטתי לפצל אותם הכל עבר ללא תופעות לוואי בכלל
בעד, כמו נינג'ה.
התוצאות של לא לחסן גרועות לאין שיעור מלחסן ולסבול קצת...
בעד חיסונים, ולא מפצלת כי גם ככה זו חוויה לא נעימה אז עדיף לגמור הכל בפעם אחת ודי.