אני כל הזמן רעבהההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא ברור מה עובר עליי ביומיים האחרונים אני כל הזמן רעבה ...
    נראה לי מוגזם אפילו להריונית , קרה לכן??
3 תגובות
עמוד 1

• אני לא יודעת מה המצב אצלך, אבל אני טחנתי בהריון ועליתי 15 ק"ג מיותרים! יכולתי בכייף לעלות רק 10.

אם את עולה מספיק במשקל אל תאכלי סתם הרבה אוכל, תאכלי ירקות אם בא לך לאכול מעבר לארוחה בגודל טוב. תחסכי לעצמך את הצורך בדיאטה אחרי הלידה.

אלא אם כן את מקל ואז את יכולה להתעלם מכל האמור ולבלוס להנאתך.

• אני לא מפחדת מהמשקל... עד חודש שישי הקאתי ולא אכלתי כלום ועכשיו אני אולי 3-4 ק״ ג ממה שהתחלתי את ההריון

אני גם אוכלת בריא כריך עם קוטג׳ ועגבנייה... סלט.. מלא פירות וכו׳ פשוט ביומיים האחרונים נפל עליי רעב מטורף כל הזמן בא לי לאכול.. אני אוכלת כריך תוך שעה ..רעב כאילו לא אכלתי כל היום..

חשבתי על הדיאטה של אחרי עוד לפני ההריון ... זה היה אחד הפחדים הכי גדולים שלי אבל במקרה הזה אני מודה לגנטיקה שירשתי מאמל׳ה היקרה.. בטן קטנה שצצה בחודש שביעי ובלי שינויים דרסטיים בשאר הגוף

עניין אותי לדעת אם עוד מישהי חוותה את זה בהריון - את הרעב המטורף הזה

• אז כן, חצי הריון הייתי במצב רעב...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה