פרויקט מדהים של סיוע אמהי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יקירות,
    ממש במקרה מצאתי בפייס קבוצה סגורה שנקראת ״תעבירי את זה האלה״ - פרויקט התנדבותי לגמרי של אמהות לאמהות טריות בכל דבר אפשרי... אני בזמנו חיפשתי בנרות דבר כזה, והנה, מסתבר שקיים
8 תגובות
עמוד 1
  • כל-הכבוד לך שאת מחפשת מקורות לתמיכה!

מניסיון-אישי,כשאני זקוקה לעזרה,אני קודם-כל נותנת עזרה,זה הזוי,אני יודעת,אך כך אני גם מקבלת בחזרה! זאת השיטה הכי טובה כשרוצים לקבל עזרה!! לתת!!
    מודה שהיו כאלו שאיכזבו אותי ולא-עזרו בחזרה ואז אני מנקה אותן מחיי, הן מתקשרות,שולחות שנה-טובה וכו',אני בחזרה שולחת בנימוס ואז הן מפנימות שחלאס,שיחפשו עוד אם כמוני,שמוכנה מכל-הלב להושיט-עזרה (וזה נדיר!), אך מי שמעריכה את העזרה ממני,זוכה לקשר של עזרה-הדדית!

האמת,אין כמו למצוא מישהי קרובה-פיזית,מהמושב שלך ואת תשמרי על 2 הילדים אצלה והיא תנקה את הבית שלה, תתקלח וכו' ואח"כ כשתתיפסו ביטחון היא תצא לסידורים ולהיפך,היא תעזור לך בחזרה.

אני מתגוררת ברחובות ואני לא-נוהגת כל-כך רחוק,חבל!
    אם היינו שכנות,זה היה קלאסי,היית רואה איך אני מטפלת בשירה ומאמצת טיפים שמתאימים לך, היית עוזרת לי ואני לך.

למשל אתמול הלכתי לחברה שאוהבת לבשל,אני במקביל סידרתי לה את הכלים במטבח,כך נעמה הרוויחה א.ערב מגוונת ומזינה וגם אני (כי בעלי חזר מאוחר אתמול), שלא לדבר על-כך שאני אוספת לה ציוד מהבית,שאין לי צורך בו!

אגב- לאחר-הלידה,הייתי בקשר עם אימהות,שהיו איתי בקורס הכנה ללידה (זאת היתה מטרת הירשמותי לקורס הזה),שהיתה להן פניות ורוגע ללמוד,לחקור,לקרוא (אני בזמן-הפנוי הייתי סטודנטית וגם בעלי במקביל אליי)..הייתי מגיעה אליהן הביתה,רואה מה הן קנו,שעושה להן חיים-קלים,כך למדתי הכל!

בעיני זאת השיטה,להמשיך ולחפש מקורות לעזרה-הדדית!

• הי מרווה. את צודקת לגמרי שזה מצוין והלוואי ויכולנו לעזור אחת לשניה! דווקא בניתח על זה בקורס הכנה ללידה אבל לא הייתה בינינו ממש תקשורת לצערי.... לא נורא, יש עוד אמהות מסביב
  • פרויקט מעולה.
    תודה ששיתפת!
  • היית בהיריון,שטויות..תסלחי לעצמך שלא-מצאת נק'-תמיכה עם האימהות שם,את תמצאי במקומות-אחרים,כעת,כשאת יותר ממוקדת וחכמה בתור אם בפועל!

גם אני בדיעבד לא-ממש מצאתי נק'-תמיכה מהקורס..
    היתה אם שהתייחסה אליי בעליונות ובהתנשאות,כי בעלה,מה לעשות חוזר כל יום ב- 17:00,עוזר לה עם המקלחת וכו' ויש לה המוןןןןןןןןןןןן-זמן להשקיע בילד,בעצמה ובבית...אז אחת כזאת העפתי מחיי..כי אף-אחד לא-יתייחס אלייך ואליי בעליונות,בגלל שהוא מבושם בעצמו!

• מרווה מאיפה את ברחובות
    אנחנו עוברים לרחובות בקרוב
    והייתי שמחה להכיר אותך
  • פרויקט מעולה!
  • אחלה פרויקט
    ומרווה כול הכבוד ללמוד ממך הלוואי ובסביבתי היו אנשים כאלו..
  • מותק עם כולם,זה באמת הרצוי והמצוי..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה