היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הכנתי לבד... פעם ראשונה! לרוב אני מתעסקת עם קרמים... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
ואוו מהמם!!!!!!! שאלה קטנה ( פרקטית) עוגה בגודל כזה מספיקה לכל הילדים בגן?
שאלה טובה!
בכוונה לא הכנתי עוגה גדולה במיוחד כי אצלנו בגן שני ילדים חוגגים יחד והחלטנו שתי האימהות שכל אחת תכין עוגה לבן שלה, ובכל השאר נתחלק. כך שזה לא הדאיג אותי (בניגוד לשנים קודמות)...
חוצמיזה, העוגה גבוהה, כך שכל ילד יכול לקבל פרוסה דקה וזה בהחלט מספיק
ומניסיון, יש גם הרבה ילדים שלא אוכלים עוגה ומסתפקים בטרופית או בחטיף אחר "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מהמם!!!!
וואו! עוגה מהממת! נראית מאד מאד מקצועית
איזה יופי!!
תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
עוגה מהממת!
איזו עוגה מדהימה!! את פשוט מוכשרת! אם אפשר מתכון, אני אשמח (:
תודה בנות "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
ספרי איך הכנת .. אני ממש לא יודעת לעבוד עם בצק סוכר .. וככל הנראה השנה לא יהיו לי "פטורים" שני הבנים ירצו חגיגה
איזה מהמםםםםם....
פשוט וואו!!!!!!! העוגה מהממת!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!