שחלות פוליציסטיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    מנסה להיכנס להריון
    בהריון הראשון (לפני 3 שנים) שקלתי 75 קילו וגיליתי על ההריון שהיה הפתעה גמורה רק בשבוע 10.
    היום שוקלת 85 קילו (10 קילו יותר מבהריון הראשון), כבר 3 חודשים ע"פ בדיקות ביוץ ביתיות לא מבייצת.
    רופא הנשים שלי טוען שבגלל העלייה החדה במשקל הגוף לא מבייץ.
    ביום ראשון לפני 5 ימים הייתי באולטרסאונד בו נצפה זקיק בגודל 8 ס"מ בשחלה השמאלית.
    הבוקר ניגשתי למעקב זקיקים שם ראו זקיק אחד בשחלה שמאלית בגודל 11 ס"מ.משמע- הזקיק גדל.
    האם יש סיכוי שהחודש אבייץ? אם כן מתי אתן מציעות לי לבדוק, עוד כמה ימים? בראשון? שבת? אולי אחרי?
    מה הסיכוי שזקיק שב5 ימים גדל 3 ס"מ ייעלם או פשוט לא יבייץ?
    חייבת עזרה, אובדת עצות...
    תודה!
2 תגובות
עמוד 1
  • היי חמודה ברוכה הבאה. אני לא מומחית בנושא אבל אני עושה מעקב זקיקים כל חודש ויכולה לומר לך שהזקיק גדל בממוצע 1-2 מ"מ ביום, אצלי בודקים כל יומיים. לגבי הזקיקים והביוץ - אני יודעת שיש מצבים בהם זקיק מבייץ לפני הזמן מכל מיני סיבות, אני מציעה לך לחכות עוד כמה ימי לראות מה קורה במעקב לפני שאת מכניסה מחשבות לראש :) המון בהצלחה

• אני גם שחלות פוליציסטיות זה אומר שהוא גדל אבל לא בטוח שיבשיל לכדי ביוץ כי הוא לא גדל בפרמטרים הנכונים...
    אני מציעה להמשיך לעקוב אולי כן יתפתח משהו בסוף אין לדעת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה