ערכה ליולדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חוץ מסופר פארם ורמי לוי
    הבנתי ששופרסל גם מחלקים...
    ובניופארם מישהי אמרה.... זה דרך קופת חולים?

8 תגובות
עמוד 1
  • ניו פארם זה דרך הכללית

ויש ברמי לוי?
    באמת?
    מה?

• לא קיבלתי כלום דרך הכללית....

יש ברמי לוי, זה 10 ש"ח וזה עד גיל חודשיים.. אנחנו פיספסנו את זה.
    ועכשיו הבנתי שיש בשופרסל עד גיל 3 חודשים...
    [/url
  • לא בטוחה שבניו פארם זה רק ללקוחות כללית כשראיתי את השלט לא זוכרת שהיה מותנה במשהו אולי פעם זה היה שווה לבדוק ואירה אמרה שיש בשופרסל
  • אז ככה..זה מה שקורה באשדוד..
    התקשרתי לרמי לוי - אמרו שכבר אין את המבצע הזה.. היה בעלות של שקל...
    בניו פארם אמרו שמזמן כבר אין את המבצע.. (לפני כמעט שנתיים לקחתי לאחותי שם..)
    בסופר פארם לקחתי ב 10 שקל - ולא שאלו אותי אם אני מכללית או לא..
    והתקשרתי היום לשופרסל (סניף הסיטי) ואמרו שעדיין לא הגיע אליהם, וצריך להגיע היום..

אז אוליי כבר ממחר תיהיה חלוקה..

• היי בנות תנו עוד פרטים...
    למה אני לא מכירה את זה?! בכל סופר פארם אפשר לרכוש ערכה כזו ב 10 ש"ח?
    מה היא כוללת?
  • בסופר פארם זה לכולם ערכה ב10 שח (9 ומשהו) התשלום ע"י כרטיס אשראי בלבד- לשים לב לזה.
    היא כוללת: קופסת קרטון גדולה בתוכה יש סימילאק שלב 1, מגזין של לייף מדריך להורים (יש בו המון מידע שימושי), חטיף אנרגיה, קורנפלקס של פיטנס, בקבוק מים מינרלים, דוגמית לשמן בלנאום, כנראה עוד כמה דוגמיות שאני לא זוכרת ממש, משחת החתלה (של המותג של סופר פארם- לייף) יש מצב היו שם דוגמיות של חיתולים, רפידות הנקה של לייף....ו..אני ממש כבר לא זוכרת מה עוד יש שם...זה גם כל הזמן משתנה.. פעם היו שם מוצצים שמעתי.

בשופרסל זה רק לחברי מועדון.

אגב, בקופח לאומית, קיבלתי מהאחות, אחרי לידה, חבילת פמפרס וקופונים (לפמפרס ולאיזה תמל).

• כוס או***** רק אני הריון רביעי ואף פעם לא קיבלתי כלום !!!
    רוצה מתנות ודוגמיות, יאללה הזדמנות אחרונה
  • רמי לוי ערכה שווה
    גם של שופרסל סבבה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה