היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב, השלמתי עם זה שניקול לא לוקחת מוצץ, אבל התפללתי שלא נגיעה לזה שהיא תמצוץ אצבע... אבל מאז שהיא היתה בבטן, יש לה דעה שונה משלי, כמובן שהיא התמכרה קשות למציצה של אגרוף ועכשיו כשהיא כבר יותר שולטת בידיים שלה, היא מוצצת אצבע. אני רוצה לגמול אותה מזה מייד ודחוף כי זה לא טוב ולא בריא!!! יש המלצות?
6 תגובות
עמוד 1
גם אצלי הוא לא לקרוח אני שמה לו טיפות של יטמין d או ל על המוצץ
מיכל לא ממצה אצבע...אבל התחילה לקחת מוצץ בגיל 4 וחצי חודשים !
להתעקש על מוצץ. כמו שויקי רשמ, את יכולה אפילו לשים לה מטרנה על המוצץ.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
אני אקצר..היא בת רגע משלושה חודשים סכ"ה.. זה לא מחייב שזה יהפוך להרגל לעתיד, כשאת רואה אותה שמה אצבע בפה, בעדינות תוציאי ותני לה צעצוע ביד..משהו שיסיט את האצבע מהפה..
שימי לה טיפה מתוקה על המוצץ..היא תירק אותו החוצה כשיגמר המתוק אבל אז תהיה לך בעיית מוצץ...
מסכימה עם מיכל.
לדעתי היא קטנה מדי להתחיל להתעקש - אבל כן להוציא את האצבע.
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!