טוב אז התחילו ניצני זחילה קלים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ובגלל שזה חורף אני מתלבטת, לקנות שטיח? כי הריצפה ממש קפואה או לשים פרקט?
    מצד אחד אני שונאת לעשות שואז זה הסיוט שלי! מעדיפה לגהץ..מצד שני פרקט אי אפשר לשטוף נכון?
    מה עדיף למישהי יש ויכולה להעיד?
    ת'נקס סופ"ש טוב

בריאות ואהבה!
5 תגובות
עמוד 1
  • אצלי הן גם התחילו לזחול בחורף מה שעשיתי קניתי להן אוברולים של פליז עם רגליות ונתיי להן לזחול חופשי.
  • אני כמו טל.
    הלבשתי בגדים חמים ויאללה לזחול!
  • תלוי לדעתי ברמת הקרות בריצפה.. שנה עברה איפה שגרתי היה קפוא מידי אפילו לשים סתם לשחק ולתרגל שכיבה על הבטן לא יכולתי
    אז אימי העבירה לי את השטיח וזה בנוסף עם הפאזל ריצפה ספוג כזה ומשטח פעילות זה היה סביר בימים מסוימים אז לשיקולך..
    ובאשר לריצפת פרקט יצאו המוני דברים שאפשר לשטוף איתם לא מכירה תבדקי...
    ושיהיה בשעה טובה לזחילה
  • אני בעד בגדים חמים. מאוד אוהבת לשים בחורף חולצה חמה בלי שרוולים מעל הבגדים רגילים, כדי לא להגביל את תנועת ידיים, אבל עדיין לחמם את איזור החזה
  • אני בעד פרקט סתם כי זה יפה
    לא שוטפים אותו, אבל כן מנקים אותו עם מטליות לחות לריצפה (מגבון לריצפה גדול).

אבל בגדים יצא לך יותר זול חחחחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה