לאנשים יש חוצפה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי ואני מנסים להיכנס להיריון בדיוק שנה. החודש עשיתי פעם ראשונה הזרעה. חשוב לי לציין שמהחתונה עליתי 8 קילו ותאמינו לי לאנשים יש חוצפה...

החודש החלטתי לספור את כמות המכרים (אם אפשר לקרוא להם ככה) ששאלו אותי, ככה בפנים בלי להתבייש אם אני בהיריון .. ותנחשו לכמה הגעתי .. 17 (לא כולל חברים ומשפחה) תאמינו או לא אבל זה היה קשה עד דמעות..

מאיפה יש את החוצפה ללקוח מהמשרד לשאול אותי במקרה שהוא פוגש אותי באוטובוס אם אני בהיריון ?!

מאיפה יש חוצפה לשומר בבניין בו אני עובדת לשאול אותי אם מגיע לי מזל טוב ?!

מאיפה יש חוצפה למוכר בקיוסק? כן כן למוכר בקיוסק מתחת לבית לשאול אותי אם אני בהיריון?

וזה רק דוגמאות מעטות מהאנשים הזרים האלה שהחליטו שיש להם זכות לשאול אותי שאלה אינטימית ופרטית כזאת. לאן הגענו? מאיפה האומץ???

לאחר פעמיים שלוש שכמובן הגעתי הביתה בוכייה בהיסטריה ממש החלטתי שאני עונה להם! למה אני צריכה להיות נבוכה? התחלתי לענות במילים האלו :

"לא.. אני לא בהיריון סתם שמנה, החיים טובים לא?"

מעניין אותי לדעת מה אתן חושבות על התשובה ואם לכן יש תשובות מעניינות יותר. חשוב לי לציין שהאנשים שעניתי להם הרגישו מאד מאד נבוכים מהתשובה שלי וכנראה הבינו את טעותם שהעזו לשאול אותי.

לצערי גיליתי היום שאני לא בהיריון :( וזה אולי בגלל עין הרע של אנשים (אולי באמת צריך להתחיל להאמין בעין הרע)
    מיקמיק
10 תגובות
עמוד 1
  • אומרים שמי שלא מאמין בעין הרע עין הרע לא שולטת בו ...
    אנשים חצופים זה לא מילה ... לי קרה דברים הרבה יותר גרועים מלשאול אם אני בהריון ... אבל אין מה לעשות אנשים חטטנים ואנחנו פשוט צריכות לענות בדיוק איך שענית כדי שהם ירגישו נבוכים ופעם הבאה יסתמו את הפה
    מאמי אני 8 שנים עוברת את זה וכול פעם בוכה מחדש
    הכול יהיה בסדר בע"ה .
  • תודה על ההזדהות (חשבתי ששאני בודדה ורק האנשים סביבי בעייתיים).

אני באמת מקווה שהכל יהיה בסדר... לכולנו :)

מיקמיק
  • טוב אני חייבת לומר: אני בחורה רזה יחסית ( ונראה לי שכל אחת ירדה לפני החתונה ואז העלתה חזרה ) וזה עדיין לא מונע מאנשים לשאול אותי או להגניב מבטים לבטן, כן אנשים הם חצופים וחסרי טאקט, וחבל שתקחי ללב, אני חופשי עונה לאנשים דברים בסגנון - לא ידעתי שאתה פולני וכאלה... וממשיכה את היום, למה לי לבזבז על זה אנרגיה בכלל? לגבי עין הרע אני מסכימה שאין דבר כזה אלא אם אתה מאמין בזה, אף אדם חוץ ממך לא יכול להשפיע עליך :) אז תתעודדי, את ממש לא היחידה, ואל תקחי ללב :)

• אני ממש מבינה אותך אני כבר שנה וחצי מנסה להיקלט להריון מתוכם 3 הזרעות שכשלו,
    כל היום אנשים שאני בקושי מכירה מעיזים לחטט לי בחיים הפרטיים
    הנה כמה מקרים מהשבוע האחרון;״:
    העלתי תמונה של בעלי לפייסבוק עם החתולה שלנו אז חבר שלו החצוף אגב שיודע שאנחנו מנסים מאז החתונה רושם לבעלי
    ״במקום להחזיק בבית חיה אינטרסנטית תחזיק כבר ילדים״
    ואיי פשוט היה בא לי לצאת עליו אבל התאפקתי. 
    אני עובדת במקום עבודה חדש כל בנאדם שאני בכלל לא מכירה שואל אותי את נשואה ? אני עונה כן. יש לך ילדים?? עונה לא! למהה? זה גיל יפה להיות אמא צעירה זה הזמן!
    או חברה של אמא שלי יודעת שאני מנסה מלא זמן אז היא אומרת לי נו יא עצלנית תביא כבר תינוק . ( ואגב זה היה ביום שקיבלתי שלילי )
    אני החלטתי שאני הפסקתי להתייחס לחסרי טקט!!!!
    חבל על העצבים שלי!!!
    אני בטוחה שבקרוב מאוד תקבלי תשובה חיובית אל ייאוש.
  • היי ,
    את ממש לא היחידה שזה קורה לה
    רק אתמול פגשתי מישהיא שעבדתי איתה לפני המון שנים ושאלה אם יש לי ילשים עניתי לה ללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
    ושיניתי נושא
    זה חלק מהחיים שלנו כאן כולם רוצים לדעת הכול כאילו שלהם חסר בעיות בחיים
    מתנחמים מבעיות של מישהוא אחר - זה ממש כך
    את לא חייבת דין וחשבון לאף אחד
    או שתעני או שפשוט אל תעני תסובבי את הפנים לכיוון אחר כאילו את לא שומעת
    למזלי אני לא סיפרתי כמעט לאף אחד כך שפחות מבלבלים לי את המוח
    אזל יש לי חברה שהכרתי לפני כשנה וחצי יש לנ ילד מקסים והיא מעוניינת בילד נוסף ולא ממש מצליח
    הנתונים שלי יותר טובים ולי אין ילדים זה לא אומר כלום והיא כל הזמן עושה השוואות בין הנתונים שלי לשלה - אי חושבת שזאת ה- חוצפה וחוסר רגישות מצידה
    השבוע כבר עניתי לה כיוון שלא יכולתי יוץר לשמוע במיוחד אחרי שקיבלתי תשובה שלילית והתאבלתי עם עצמי - כולם חושבים רק על עצמם
    תהייה חזקה שיהייה לך המון בהצלחה

ron
  • כן אתן בהחלט צודקות כנראה אסור לקחת ללב את השאלות החודרניות
    תודה רבה אתן מקסימות עודדתן אותי מאד

ושיהיה לכולנו בהצלחה

מיקמיק
  • מבינה אותך לחלוטין
    אותי שאלו אנשים העבודה מה קורה עם הריון יום אחרי שעברתי הפלה !!!!!!!!!!!!!!!
    אז בלעתי הרבה הרבה רוק ואמרתי ב"ה.... ובתוך תוכי אני פשוט בכיתי...
    אבל אין מה לעשות אנשים הם חטטנים צריך לדעת להתעלם מהם ולהמשיך הלאה להכניס מאוזן אחת וישר להוציא מהשניה.
    וכן התשובה אני סתם שמנה זאת אחלה תשובה....
  • אני אומרת, כנסי להריון ותסתמי להם את הפה
  • כמה כאלה אמרו לי, גם אנשים שידעו שאני בטיפולים איך המשפט הזה? :"התרחבת קצת" חלאות ועם כל אמירה כזו הלכתי כל כך הרבה זמן אני מה זה מבינה אותך אבל אם את מחפשת טאקט באנשים כדאי לוותר על כך מראש חבל על האנרגיות שלך אנשים אין להם שמירה על הפה.
  • אויייש.... עד כמה אני באמת מבינה אותך!!!
    אני אמא לילדה בת 5 וחצי, אז כולם כולל כווווולם שואלים את אותה שאלה דפוקה: יש לך ילדה כל כך מקסימה, למה שלא תעשו לה אח או אחות?"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה