פרוגסטרון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלשום בא"ס היה לי זקיק 13*14, היום עשיתי בדיקת דם, ויצא פרוגסטרון 2.62, וזה נראה לי מעט.. לפי הא"ס אמור להיות ביוץ בימים הקרובים.. מה אתן אומרות? שאר הערכים: E2- 374, LH- 6.6.
3 תגובות
עמוד 1
  • לפי מה שרשמת הביוץ עוד לא כזה קרוב, לי לקח שבוע להגיע מ-13 עד ביוץ... יכול להיות שבגלל זה הפרוגסטרון עדיין נמוך. הייתי שואלת את הרופא.
  • היי מאמי :)

קצת על ההורמון הזה- הפרוגסטרון אחראי על עיבוי רירית הרחם לפני ההריון, על כן הוא מופרש בשבועיים האחרונים למחזור. עם התנוונות הגופיף הצהוב מופרשות הרקמות החדשות ברירית הרחם ומתחילה וסת ואיתה מחזור חדש. אם האשה נכנסת להריון, ממשיך פרוגסטרון להיות מופרש מן הגופיף הצהוב ולאחר מכן מן השליה.

נשים המייצרות כמות לא מספיקה של פרוגסטרון אינן מעבות את רירית הרחם החל מן השבוע השני למחזור. אצל נשים אלו עלול להיות קושי בקליטת הריון, מכיוון שהביצית המופרית אינה יכולה להשתרש ברירית הרחם. כיום נהוג לפתור את בעיית העקרות הנוצרת בעקבות מחסור בפרוגסטרון על ידי החדרת פתילות או ג'ל פרוגסטרון אל הנרתיק.

עכשיו אני ישתף אותך מה היה אצלי-
    שאני עשיתי את הבדיקות דם האלו התגלה אצלי שההורמון הזה נמוך מידי ולכן כול פעם אחרי טיפול שבועיים ימים אני לוקחת נרות בשם אנדומטרין שמכילים את ההורמון הזה בפנים.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה