לא קשור,רק רציתי לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תתעלמו מהכיתוב,תראו תמונות,מה שקורה בברוקלין והסביבה אחרי הוריקן סנדי.יש כמה מקומות שהייתי בהם כשהייתי גרה שם לפני שנתיים...עצוב
12 תגובות
עמוד 1
  • מפחיד!
    לא ממש מראים את כל הנזק הזה, כאילו מתרכזים בזה שהיו כ"כ מעט נפגעים יחסית לצפי....
    הנזק הוא נוראי וחיים שלמים צריכים להתחיל מהתחלה...

• נראה כמו אחרי הפצצה

• כמה עצוב

• ממש מפחיד
  • ואוווווווווווווווו

עצוב
    ממש מזכיר לי תמונות מאוד דומות לאחר הצונאמי שהיה שנה שעברה !

• אני לא יודעת מה בדיוק מספרים בארץ בחדשות,אבל מה שהולך בניו יורק והסביבה זה פשוט חבל על הזמן.הטיילת וכל הקזינו ומה שעל הטיילת באטלנטיק סיטי-נמחק!קוני איילנד-נמחק!ברייטון ביץ'-נמחק!הכל מוצף,מפנים אנשים מהבתים כי יש דליפות גזףואין חשמל,וכשנותנים חשמל-יש שריפות!!!!אנשים איבדו לא רק את המכוניות במין,איבדו את הבית,כי ברחו רק עם מה שלבשו באותו הרגע...אין דלק בעיר,חנויות סגורות,מוצפות,יש פריצות לבתים-מתחזים לעובדי חברות חשמל וגז...בקיצור,דבר כזה לא היה כבר 100 שנה שם.בגלל המים בתי קברות מוצפים וכל הארונות עולים למעלה.היה איזה עץ מאוד מפורסם מבחינה היסטורית...אז המים שתפו את השורשים,ומתחת גילו גולגולת מהמאה ה-17!!!!איפה שהייתי גרה-הכל מוצף!התקשרתי יומיים לפני הסופה לחברה שלי בבניין שם,אמרה לי שהייתה בפארק עם הילדים,אז לא הייתה ציפור אחת בפארק!היה שקט מת!לא ציפורים,לא סנאים,רק שקט מפחיד!כל החיות ברחו עוד יומיים לפני הסערה!אפילו אין עכברים בסאבאוי!כשעברנו משם למיאמי,פחדתי שיהיה פה הוריקן...ובסופו של דבר היה שם הוריקן.אי אפשר לדעת איפה זה ימצא אותך...

• כן עירית :) כמעט 6 חודשים מלאים כבר.הבטן גודלת,הבייבי זז ובועט :) ואני מעלה במשקל כמו פיל

• יאאאאלה, שתקי......... פיל...
    כן ממש....

את יודעת שמצאתי תמונות של הבנות...
    אני אתייג אותך בפייסבוק.....
    רק תזכירי לי... מה הניק שלך ?

• באמת עצוב

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה