קושי להרות ועישון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות מה שלומכן?
    יש פה מישהי שהפסיקה לעשן ונקלטה מהר? או חברה שאתן מכירות?
    קשה לי להפסיק אני לא מעשנת הרבה עד 10 סיגריות ליום
10 תגובות
עמוד 1
  • היי

אני לא חושבת שזה קשור
    אני מכירה בנות שעישנו קופסא אם לא יותר ..
    ווכאלו שעדיין מעשנות וניקלטות ציק צאק!

לדעתי אין קשר בין הדברים..

• אין קשר אחד לשני..ברור שהסיגריות מזיקות וכו' וכשנכנסים להריון חייב להפסיק..
    אני הפסקתי בשבוע 7 לא יכולתי זה עשה לי מצפון ואחרי גם בעלי..

• אני חושבת שאצל הגברים איכות הזרע נפגעת כשמעשנים... קראתי על זה איפשהו, לא ראיתי משהו לגבי ההשפעה על האישה....

לפני שנה וחצי אני הפסקתי :) עדיין מחכה שבעלי גם יפסיק :(...
    זה הכל בראש גם אני עישנתי 10 סיגריות לערך....
    לא יודעת לגבי ההשפעה אבל ברור שזה לא מועיל
  • צריך פשוט לזרוק את זה בפעם אחת וזהו!!עכשיו כשאני רואה אנשים מעשנים בא לי להקיא!!והריח אוו בכלל גועל נפש אני לא מבינה איך אנחנו יכולים להזיק לעצמנו בצורה כזאת

• היי,

מעיין - אני חושבת שאת מזגימה, הפסקת לעשן "אתמול" ואת כבר מבקרת אנשים?
  • אני הפסקתי לעשן, ועד היום מפנטזת על סיגריות.

מה שכן, אני חושבת שיש קשר בין בעיות פוריות לעישון. נכון, לא כל מי שמעשנת מתקשה להיכנס להריון ולא כל מי שמתקשה להיכנס להריון מעשנת. אבל החומרים שמכניסים לגוף עם כל סיגריה, הם, איך לומר בעדינות, לא ממש מעודדים את הגוף לתפקד בצורה אופטימאלית.

אני לא צריכה מחקרים (ויש כאלה) שיראו לי שעישון פוגע בעובר וגם בסיכויים להיכנס להריון. זה עניין של שכל ישר.
    בסיגריה יש חומרים מסרטנים, חומרים רעילים, חומרים שמקשים על הגוף שנאלץ לגייס את מה שיש לו כדי להילחם בזבל שהכנסנו לו.
    אם אישה רוצה להיכנס להריון, למה להקשות על הגוף? למה לא להקל עליו?

ככה לפחות אני רואה את זה....

שיהיה בהצלחה בכל מקרה!

אני יודעת כמה זה קשה... פשוט, אני רוצה ילד (ובריא) יותר ממה שאני רוצה סיגריה...
  • שושי מה את קשורה אני לא מבקרת אנשים כל אחד עומד בפני עצמו מי שבא לו לעשן שיעשן מי שבא לו להפסיק להפסיק למה מה יוצא מהכיס שלי?או מהבריאות שלי?
    כל אחד אמר את דעתו אני אמרתי את דעתי אז אל תנסי להתחכם איתי חמודנת

• עישון לא בריא באופן כללי יש מחקרים שאומרים שזה פוגע בפוריות, אבל אישית לא מכירה מקרים שבאופן ישיר השפיע ואין דרך לדעת אם זה מטריד אותך מאוד תנסי להפחית לשש סיגריות ביום !!! זה יסיר דאגה מלי ך ויוריד רמות לחץ זה בטוח ישפר את הסיכוי להריון
  • אני לא ניסיתי להפסיק כדי להיקלט אבל ראיתי המון נשים מעשנות לפני ההיריון, בהיריון, בלידה ואחרי ההיריון, ולכאורה יצא להם עולל חמוד קטן ובריא והכל היה בסדר. כך שסיגריות לא בהכרח משפיעות על הקליטה והמשך ההיריון.

אי אפשר להתכחש לכך שסיגריות הן לא הכי בריאות, וחשוב בהיריון שהגוף יהיה בריא על מנת שהתינוק יגדל ויתפתח אופטימלית. עם זאת, יש נשים שהגנטיקה שלהן מאפשרת גדילה אופטימלית גם עם עישונים וחרף הנזקים שנגרמים בעטיו של העישון, ויש נשים שעישון בהיריון הוביל לנזקים בריאותיים חמורים, להן ולעוברן.

אני הייתי ממליצה להפסיק, בלי קשר להיריון, כי ידוע שסיגריות הן דבר מסוכן מאד מאד לרוב האוכלוסייה ורוב הסיכויים שרובנו (המעשנים) בסטטיסטיקה להיפגע מהן.

נכון שזה קשה להפסיק, ונכון שסיגריה היא אי אינטימי של שפיות בעולם המשוגע שלנו, אבל כך מרגיש כל מי שטרם פסחה עליו השפעת ההתמכרות, וחובה שכל אדם ידע שבסיגריות דהיום יש המון המון חומרים ממכרים והוא למעשה, תסלחו לי בנות, "מכור".

כמי שעישנה בעבר עד לפני שלוש שנים כמו קטר ומעדויות של הורי שעישנו 40 שנה , הייתי אומרת בביטחון שהחיים ללא עישון הם באמת יפים.

crazy woman!
  • על הקופסא של הסיגריות רשום בפירוש שכל סיגירה מכילה 40 חומרים מסרטנים לא עלינו ככה אני חושבת שרשום משהו כזה רשום במפורש לגבי אישה בהריון עכשיו אני יתן דוגמא למה שקרייזי אמרה
    יש לי בת דודה..לא עלינו נרקומנית!היו לה 2 הריונות בשניהם היא עישנה לא רק סיגריות אתן מבינות מה..הבנות יצאו טפו טפו בלי עין הרע ללא פגע בנות בריאות לחלוטין!!
    ומצד שני יש לי חברה שבהריון הראשון לא עישנה הילד יצא בריא בהריון השני כן עישנה ולילד יש בעיות חזקות בריאות..
    ראיתי כאן משהי שאמרה שהיא הפסיקה והיא כל הזמן מפנטזת על סיגריות
    גם לי זה קרה בחודשיים הראשונים בלי הסיגריות הייתי על הזמן מפנטזת וכשהיתי רואה את אחי היתי לוקחת ממנו שחטה וכל המעיים שלי היה עולה היה בא לי להקיא לא יכולתי זרקתי תסיגריה! אני לא שופטת אף אחד אבל באמת אחת כמוני אני הייתי מעשנת חרונית!!היו ימים שהיתי מעשנת גם 2 קופסאות היום אני לא צוחקת!!ברגע ששמעתי את הדופק של הילד שלי לא יכולתי לקחת שחטה ולחשוב שהסירחון הזה נכנס אליו..ופשוט כמה פעמים באמת רציתי לעשן לקחתי שחטה והקאתי נגעלתי מעצמי
    אני מאחלת לכל המעשנים והמעשנות שיצליחו לזרוק את הזבל הזה כי רק כשאתה באמת מפסיק אז אתה מבין כמה נזק גרמת לעצמך
    בהצלחה לכולם!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה