שתי שאלות יש לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1.למישהי גילו סכרת הריון?איך זה התחיל?איך טופל?איך הייתה הלידה-רגילה או קיסרי?למה אני שואלת:אני יודעת שאחרי השליש הראשון צריך לעלות עד 2.5 קילו במשך כל 4 שבועות.אני העלתי כפול במשך התקופה הזאת.יש לי דחף נוראי למתוק!ואני לא מגבילה את עצמי-אוכלת הכל מתוק,מכינה הכל מתוק,אופה כמו משוגעת..אין עוף במקרר,יש עוגות!

5 תגובות
עמוד 1
  • לי היתה סכרת הריונית.
    דרשתי העמסת סוכר כי הרגשתי שמשהו לא בסדר
    טופל בת**** נכונה יותר
    הלידה היתה קיסרי כי בהריונות עם סכרת אמורים ללדת עד שבוע 38-39 ובגלל שהייתי אחרי קיסרי בהריון הראשון לא ניתן היה לתת לי זירוזים למיניהם.

אם מרגיש לך לא נכון, לא טוב, אם את חלשה ועייפה יותר אחרי שאת אוכלת מתוק - תבקשי לעשות את ההעמסת סוכר, בישראל זו בדיקת חובה, לא יודעת איך זה אצלכם.

לא זוכרת איך קוראים לעוגת סולת....

• קוראים לעוגה תישפישתיל, לא?
    יש לי מתכון מעולה. כשאגיע הבייתה אעלה אותו לכאן.

• יש לי את הבדיקה בעוד 3 שבועות,וגם פה זה חובה.
    האמת-אחרי שאני אוכלת הרבה מתוק,יש לי עוד כוח למשהו כמו חצי שעה-שעה,אחר כך יש ירידה בתפקוד עד כדי שאני כמעט נרדמת.לא יודעת אם זה נורמלי,אבל אומרים שככה זה אחרי מתוק גם אצל מי שלא בהריון-בהתחלה בסדר,אחר כך עייפים ורוצים לישון.ממש לא מתאים לי קיסרי

• לגבי סוכרת הריון: אז לי בהריון ראשון היתה סוכרת הריונית ושהיתה מאוזנת ע"י דיאטה מבוקרת ולמרות הסוכרת ילדתי תינוק במשקל 2560 בעזרת זירוז בשבוע 40+6., לא היתה פתיחה ולא מחיקה, פשוט כלום. ומבחינת משקל עליתי רק 10 ק"ג בכול התקופה של הריון. כך שאני חושבת שזה ממש אינדיבידואלי.
    בהצלחה
  • בסבוסה זה שם העוגה!!!!

בסכרת הריון בגלל שהת**** צריכה להיות מאוד מאוזנת לא עולים הרבה במשקל..
    בכל מקרה אם יש לך ואם אין לך הכל תלוי בכמות האוכל שנכנסת לגופ, אם תאכלי פחות תעלי פחות במשקל...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה