צילום רחם-שאלה למי שעשתה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני צריכה לעשות צילום רחם.
    האם זה כואב תוך כדי? מה מרגישים?
    כמה זמן הבדיקה? כואב אחרי הבדיקה?
    אומרים שהסיכוי להקלט אחרי... מה דעתכן על זה?
    תודה לכן..
9 תגובות
עמוד 1
  • אני מאוד פחדתי לפני הבדיקה, אבל לי אישית זה לא כאב - הרגשתי לחץ כאשר מכניסים את החומר וזהו.
    אבל לפי המלצת הבנות בפורום לקחתי שני אקמולים כחצי שעה לפני....אולי זה מה שעזר לי.
    הבנתי שזה מאוד אינדיבידואלי ושזה כואב במקרה ויש לך סתימה.
    הבדיקה די קצרה. לאחר הבדיקה היו לי כאבים דומים לכאבי מחזור...
    מחזיקה לך עצבאות שתעברי את זה בקלות!!!
  • היי,
    גם אני חששתי מהבדיקה בגלל שסיפרו לי כלכך הרבה סיפורים אבל לי זה עבר בקלות ללא כאבים
    הבנתי שיש נשים שסובלות מכאבים וצריכות ליווי
    אני הלכתי לבד והכול הייה בסדר
    ליתר ביטחון תלכי עם מישהו
    בהצלחה

ron
  • לי אישית יש טראומה מהבדיקה הזאת, בקושי יצאתי משם על הרגליים היו לי כאבים נוראיים 3 ימים אחרי הבדיקה לא יכולתי ללכת זקופה מרוב הכאבים, היה לי גם דימום.
    גם לי אמרו שהסיכוי להיכנס להריון אחרי הבדיקה גבוהה אבל לצערי הרב זה לא קרה וזה היה לפני יותר מחמש שנים.
    שיהיה בהצלחה!!!
  • אני עשיתי כמה פעמים
    לי אישית זה לא כאב
    הבדיקה עצמה דקה שתיים לא יותר

בהצלחה
  • בנות תודה רבה על השיתוף...
  • לקחתי נר נקסין חצי שעה לפני , לא הרגשתי כלום!!

בהצלחה!

• היי אני עברתי את הבדיקה ולצערי לי די כאב ( לי פתחו חסימה). לא כדאי להלחץ מזה גם אם כואב זה עובר!!! ההמלצה שלקחת משהו לפחות חצי שעה לפני לדעתי המלצה מצויינת! מה איכפת מקסימום סתם לקחת... בעיקרון כאשר מחדירים את החומר יש מעט לחץ מה שכאב באמת זה היה הפתיחה. אני ממליצה כן להגיע עם מישהו אני לא יכולתי ממש לזוז אחרי וממש מזל שבעלי היה איתי לגבי כניסה להריון שוב לצערי לי זה לא עבד עשיתי את הבדיקה לפני כמעט שנה, עדיין לא בהריון אבל מי יודע??? תחשבי חיובי!
  • לולי יקרה ,
    שעה לפני שני אופטלגין , קצת לא נעים בניפוח עצמו של הרחם
    (כל אלה שחוו טראומת כאב, לקחתן כדורים נגד כאבים לפני?)

תחשבי חיובי מותק - תלכי עם הכי פחות חששות

בהצלחה
  • לא בדיקה כייפית חייבת להגיד אבל לא כאב לי אלא הרגשתי המון לחץ והוצאתי אויר תוך כדי הבדיקה ממש כמו בספורט . הבשורה הטובה היא שזו בדיקה זריזה כך שזה עובר מהר ברוך השם.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה