-
זוהי הפרשה רצינית? כי אם לא כדאי שתקיימו יחסי מין... זה מגעיל והכי לא... אבל בייבי קטן זה הכי כן :)
-
אחרי שעשיתי הזרעה הרופא אמר שאם יהיה דימום מעט והפרשות אז לא להתרגש כי לפעמים פוצעים מעט. לי היו רק הכתמות חומות כמה ימים...
-
כן אבל לי זה התחיל לפני ההזרעה בבוקר ונכון שההזרעה תרמה לזה עוד ...
למרות שבהזרעות הקודמות לא היה לי כלום
ולגבי היחסים ההפרשה לא פוגעת בזרע?
תודה... אני חוששת ואני לא רוצה להתאכזב...
-
-
עכשיו יש לי ממש דימום כמו במחזור
מזה יכול להיות ????
יכול להיות מחזור יומיים לאחר הזרעה למרות שעשו לי אולטראסאונד ובדיקות???
-
אני גם עברתי שתי הזרעות , בדרך לשלישית , הייתה לי הכתמה לאחר הזרעה , אבל נעלם תוך יום יומיים , אני חושבת שצריך לגשת לרופא.
/]
-
אני גם חושבת שכדאי לך לגשות לרופא ..
-
ממי הכי טוב שתגשי לרופא, אל תהיי לחוצה פשוט תבררי
-
שלום בנות תודה על התשובות.
בעיקרון אני מטופלת בבלינסון ושם אין עם מי לדבר כ"כ ביחידה לפוריות. יותר מזה התקשרתי לשם והאחות אמרה לי לא להגיע לרופא רק לחכות. תשובה שדיי עיצבנה אותי האמת.
אתן ממליצות ללכת למרם? או למיון נשים בבלינסון??
-
את עדיין עם דימום כמו מחזור? את נוטלת איזושהי תרופה בנוסף להזרעות? אני במכבי ויש שירות של אחיות בטלפון, אני בטוחה שיש בכל קופה, את מתקשרת והיא מייעצת לך בטלפון מה לעשות ואם יש צורך ללכת למיון היא מכינה לך הפניה. תרגישי טוב ממי
-
אתמול התלבטתי אם לקחת קרינון כמו שהרופא המליץ בתחילת הטיפול. בגלל הדימום לא ידעתי אם לקחת או לא, האחות אמרה לי שאם ה רופא אמר שכן אז לקחת. באמת לקחתי ולכן עכשיו אין דימום בכלל. אתמול עוד היה לי דימום גם כשעשיתי פיפי, זה גם גרם לי לכך שבקושי יכולתי לעשות פיפי היה יוצא ממש מעט ושורף. אבל בערב זה השתפר.
לקחתי גם היום קרינון. אני מקווה שהכל יסתדר.
-
יופי נשמע טוב :) מקווה שימשיך כך
-
תודה בנות אתן מקסימות!
אני לוקחת קרינון בכל אופן הדימומים הפסיקו לי אבל יש לי צריבה בסוף מתן השתן.
יכול להיות מכל ההתעסקות שעשו לי שם (עד שהצליחו להכניס את הקטטר של ההזרעה לרחם לקח זמן...משהו כמו 15 דקות ) ויכול להיות שזה פצע אותי שם
-
היי, אולי כדאי לעשות בדיקת שתן, לראות שאין דלקת, כי הכאב נשמע אופייני לדלקת בדרכי שתן.
-
ונראה לכן שהדלקת יכולה לפגוע בטיפול?
זה כבר טיפול רביעי והזרעה 3
אני כבר נשברת מזה... :(
-
לדעתי היא לא אמורה להשפיע על הסיכוי (לא שמעתי שיש קשר ואפילו מכירה בנות שהיו חולות ולקחו אנטיביוטיקה וניקלטו) אבל לא כדאי להזניח, אם זו באמת דלקת, עדיף לטפל בה, כדי להימנע מסיבוכים בריאותיים, ביחוד במידה ותיקלטי (מאחלת לך מכל הלב).
-
תודה על התשובות,
אתמול היה לי שוב דימום קל והלכתי למיון נשים
עשו לי בדיקות ראו שהכל תקין עובי רירית 12 ס"מ והם ראו 2 ציסטות שהולכות להעלם (שם היו זקיקים לפי דברי הרופא) הקטע שהיו לי 3 במעקב זקיקים... אמרו לי להמשיך עם הקרינון.
אבל יש לי כנראה דלקת בשתן היום עשיתי בדיקת שתן זה ממש שורף וגם יצא לי קצת דם בשתן הרופא אמר שזה יכול להיות מההזרעה שעשו לי
בכל אופן אני מחכה לתוצאות של הבדיקת שתן השאלה אם מותר לקחת אנטיביוטיקה עכשיו...
-
לגבי אנטיביוטיקה אם תצטרכי, תשאלי כמובן את הרופא שלך אם מותר ואיזה סוג, אבל כמה שאני יודעת נותנים אנטיביוטיקה לנשים בהריון, אם יש צורך וגם במקרים של דלקת בדרכי השתן, אם יש דלקת חשוב לקחת אנטיביוטיקה לפי הוראות הרופא כי אחרת (למיטב ידיעתי) במידה ויש הריון זה עלול לפגוע אם לא מטפלים. ראיתי שאלות בנושא הזה בפורום הרפואי שד"ר הדר ענה עלייהן, את יכולה לקרוא שם.
תרגישי טוב!
-
היי עכשיו הגיעו התוצאות של הבדיקת שתן ואכן יש לי דלקת אני לא יכול לזוז זה החמיר לי ויש לי כאבים גם בגב התחתון והרופא שלי כבר לא נמצא ( המרפאה סגורה) למי אני יכול לפנות בכזה מצב אני בכללית.
-

באסה. גם אני בכללית, אם הסניף של קופת החולים שלך פתוח תגשי למשרד בסניף, והם יכניסו אותך דחוף בלי תור לרופא אחר שמקבל עכשיו, הוא בטח ירשום לך אנטיביוטיקה. אל תחכי תטפלי בזה מהר. במידה והסניף סגור (לא חושבת שסגור בשעה כזאת), תתקשרי ל- *2700 ותשאלי אחות לאן את יכולה לגשת לראות רופא.
תרגישי טוב!
-
תודה מתוקה.
דיברתי איתם הם פותחים את המוקד רק בשעה 19:00
לבנתיים לקחתי אדוויל לכאבים...
מקווה שזה לא יפגע בטיפולים.....
-
תרגישי טוב חמודה, ועדכני אותנו
-
טוב עידכון אחרי הרופא שהיה שיא השכונה ודביל שלא אוהב ששואלים אותו שאלות.
הלכתי למלרם כי היום היה פשוט נוראי עם כל הכאבים!! הוא נתן לי אנטיביוטיקה 500 מיל' זינת, פעמיים ביום למשך חמישה ימים.
מקווה שארגיש שיפור במהרה!
תודה לכולם על התשובות אתן מקסימות
-
דלקת לא תפגע בטיפול לכי לעשות בדיקת שתן... בהצלחה !!!