חום 39.. אובדת עצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז שוב עלה לו החום והפעם שבר שיא חדש..
    בפעם השלישית בשבעת הימים האחרונים!
    והשיעול עם הליחה ממש לא מראה סימנים של כאילו עבר.
    אני ממש מפחדת שהרופאים מפספסים משהו..זה הגיוני 3 פעם של חום גבוה בפחות משבועיים?????????? סבבה אין בעיה גן חדש, מערכת חיסונית שנבנת וכו' וכו' וכו'..אבל עד כדי כך?
    אני עושה משהו לא בסדר??
    יש מצב שהרופאים מפספסים איזה דלקת ריאות או משהו בסגנון למרות שבדקו לו את הריאות?
    מה הייתן עושות במקומי? מחר אני אקח אותו לרופא.. לדרוש בדיקות דם?שתן?
    מה? אני כבר מבולבלת לחלוטין

7 תגובות
עמוד 1
  • עוד משהו.
    שמתי לב שהוא הרזה. די הרבה בזמן קצר.
    כאילו אין לו את אותו התאבון שהיה לו.. כל הדברים האלו ביחד ממש ממש מדאיגים אותי ועושים לי רע!!!!
  • 1. בגן בהחלט הם יכולם להיות 3 פעמים עם חום בשבועיים ואף יותר
    2. יכול להיות שהרופאים מפספסים משהו ואולי דקלת ריאות הילד משתעל ? במידה וכן תבקשי שיעשו לו צילום ריאות ולא בטרם!!!!
    3. את עושה כל בסדר גמור וטוב שאת ערנית להכל
    שיהיה רפואה שלימה !!!1

• ההיתי חוזרת שוב ומבקשת בדיקה יסודית יותר
    רפואה שלמה
  • מאמי תבקשי צילום ריאות.
    את בסדר גמור אל תאשימי את עצמך.
    וזה הגיוני שהתאבון יורד כשלא מרגישים טוב.
    קישתא ענקית לוירוסים
    תרגישו טוב
  • גם אני חושבת שצריך לחזור לרופא ולבקש בדיקות מקיפות, גם צילום ריאות אם צריך.
    זה ידוע שהמערכת החיסונית עוברת טלטלה עם הכניסה לגן כי פתאום צריך להתמודד עם מבחר ענק של חיידקים שונים ומשונים
    אבל חום גבוה כזה בטווח זמן כל כך קצר נראה לי קצת מוגזם...
    החלמה מהירה לליעדי!
  • לא יודעת לגבי הריאות,
    אבל זה בסדר שהוא הרזה. וזה מאוד הגיוני סביר ומצופה שלא יהיה לו תאבון כמו שהיה.
    כי ככה זה כשחולים ועוד נון סטופ. יחזור לו התאבון לאט לאט לאט...כשיבריא לגמריי מהכל. קחי בחשבון את הימים שלפני הופעת הסמפטומים, הרי הוא לא יכול להגיד לך במילים שנראה לו הוא מפתח משהו...אבל הוא כבר בלי תאבון.
    זה לא דבר בנוסף, זה כתוצאה מכל המחלות.

החלמה מהירה!!
  • מאמי תקחי אותו לרופא ותדרשי צילום ריאות
    אצלי לפני כמה חודשים אלין היה לה שיעול חזק מאוד בלי חום ובלי זלת רק שיעול הגעתי לרופאה בהתחלה נתנה רק תרופה נגד שיעול אחרי שבוע חזרנו אליה כי התרופה לא עזרה אז יא נתנה לי אנטיביוטיקה כי אמרה שעכשו יש הרבה דלקות ריאות סמויות שבבדיקה רגילה אי אפשר לעות עלהן
    ואחרי 3 ימים הילדה היתה בריאה לגמרי
    תרגישו טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה