היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אבל ליהוא ממשיך לפלוט בבוקר פלט מה אכל ועכשיו אכל ופלט הכל החזקתי אותו והוא פלט הכל (פעמיים) על הריצפה אני לא רגועה!!! נכון שתינוקות פולטים אבל ככה?? ארוחות שלמות? שכל הריצפה מתלכלכת? אני ממש לא רגועה
15 תגובות
עמוד 1
מאמי תינוקות פולטים והרבה יש כאלה שלא אבל יש המון תינוקים שפולטים. בעיקרון אם הילד עולה במשקל אז אין סיבה לדאגה. אם בכל אופן את דואגת תשאלי רופא ותהיי רגועה כי זה מה שהכי חשוב אמא רגועה
לכי לגסטרו שיבדוק הכי בטוח מתי שקלת אותו לאחרונה? למרות שרפלוקס עולים במשקל אבל לא באופן היסטרי, ויש את אלה שיורדים במשקל לא עלינו.. בקיצור אנחנו לא גורם מקצועי ומוסמך והאנטואיציות שלך הכי חזקות לגבי הילד- לכי לבדוק
את יודעת הכי טוב!! לא יקרה כלום אם תלכי לבדוק.. בשביל השקט שלך!! את כבר כמה זמן לא רגועה מזה...
אני בטוחה שהכל בסדר!!
בשביל השקט שלך תלכי לרופא ילדים ככה אני לפחות הייתי עושה בהצלחה
גם לנועם שלי זה היה קורה. בלי לחץ ובלי להיבהל חבקי אותו תחליפי לו בגדים דברי איתו.
הלכתי לרופא והוא אמר שזה קורה רק אם מאכילים יותר מדי. נסי להאכיל רק כשעברו 3-4 שעות לא לפני ורק מתי שהוא באמת רוצה לאכול.
ונסי גם להפחית בכמות קצת.
אולי ריפלוקס? לכי לרופא ותתייעצי איתו הכי בטוח
אני לגמרי עם נופר התחושות של האמא כמעט תמיד צודקות דורש בדיקה והכל בסדר, אל תדאגי
היינו אצל הרופאה היא שקלה אותו. ביום שני היה 3190 והיום 3260 - זה בסדר?? אמרה שכל עוג עולה בנשקל אין מה לדאוג והוא ילמד לאכול לאט, לעשות גרעפס וכו מקווה שיהיה בסדר
זה בסדר גמור! שימשיך לעלות ולהתפתח
ברוך השם הוא עלה 5 יש תינוקות שפולטים לא מעט ולוקח להם זמן עד שמערכת העיכול שלהם לומדת לוסט נכון תאוכל תנסי כמה שקשה להיות רגועה לנסות תנוחות שונות בסיום האכלה שלו ותראי עם משתפר ובהתאם לצורך תגשי שוב לרופא מקווה שזה סתם פליטות
אגם היתה בדיוק אותו הדבר. היתה פולטת המון. זה עבר לה בגיל חצי שנה בערך. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
נועה םלטה פעם ראשונה בתינוקיה... לא אשכח את זה בחיים. באנו בערב לפני שבעלי הולך הביתה לתת לה נשיקה ופתאום היא פלטה בעודה שוכבת כמות אדירה בקשת... נבהחתי בטירוף.
האחות המליצה לנו תמיד להחליף לה חיתול לפני האוכל ולא אחרי וזו עעצה מבורכת תמיד נזכרתי בה אחר כך וגם אם יעשה קקי אחרי האוכל לחכות לפחות חצי שעה.
עם הזמן למדנו להחזיק אותה אחרי האוכל משהו כמו שעה וחצי (כן כן...) ורק אז לשים במיטה. היא הייתה נרדמת הייתי שמה אותה עלי על הכתף ורואה טלויזיה כי לא הייתה ברירה הכי קשה היה בלילה ועשינו את זה עדיין כי היא פלטה. אני חייבת לציין כי בבית היא לא פלטה בקשת אבל די הרבה וזה למרות ששמרנו כמו שעון על הפסקה של 3 שעות...
עם הזמן כמות הזמן שהחזקנו אותה פחתה לחצי שעה אבל לגמרי הכל עבר רק הסביבות 8 חודשים.
לא אגיד שזה היה קל וכבר ייחלתי שזה יעבור ולאט לאט זה עבר.
תהיי רגועה אל תאכילי בשכיבה אלא בחצי ישיבה ככה האוכל מגיע חותר מהר למטה.
הכל יהיה בסדר. ואצלנו זה לא היה ריפלוקס.
אם תרצי עוד עיצות אני כאן או עדיף במייל שמופיע כאן כי אנייכולה לא לשים לב שגתבת.
נשיקות
נועה םלטה פעם ראשונה בתינוקיה... לא אשכח את זה בחיים. באנו בערב לפני שבעלי הולך הביתה לתת לה נשיקה ופתאום היא פלטה בעודה שוכבת כמות אדירה בקשת... נבהחתי בטירוף.
האחות המליצה לנו תמיד להחליף לה חיתול לפני האוכל ולא אחרי וזו עעצה מבורכת תמיד נזכרתי בה אחר כך וגם אם יעשה קקי אחרי האוכל לחכות לפחות חצי שעה.
עם הזמן למדנו להחזיק אותה אחרי האוכל משהו כמו שעה וחצי (כן כן...) ורק אז לשים במיטה. היא הייתה נרדמת הייתי שמה אותה עלי על הכתף ורואה טלויזיה כי לא הייתה ברירה הכי קשה היה בלילה ועשינו את זה עדיין כי היא פלטה. אני חייבת לציין כי בבית היא לא פלטה בקשת אבל די הרבה וזה למרות ששמרנו כמו שעון על הפסקה של 3 שעות...
עם הזמן כמות הזמן שהחזקנו אותה פחתה לחצי שעה אבל לגמרי הכל עבר רק הסביבות 8 חודשים.
לא אגיד שזה היה קל וכבר ייחלתי שזה יעבור ולאט לאט זה עבר.
תהיי רגועה אל תאכילי בשכיבה אלא בחצי ישיבה ככה האוכל מגיע חותר מהר למטה.
הכל יהיה בסדר. ואצלנו זה לא היה ריפלוקס.
אם תרצי עוד עיצות אני כאן או עדיף במייל שמופיע כאן כי אנייכולה לא לשים לב שגתבת.
נשיקות
כתבתי לך בתגובה להודעה אחרת.
גם תמר היתה כזו הייתי בחרדות אחרי כל ארוחה מתי הפליטה תגיע... הייתי משאירה אותה עליי שעה רק כדי שיתכל האוכל לפניי שיגיע הזרנוק הבא...
ואז... חברה שלי אמרה לי והרגיעה אותי שלנו זה נראה כאילו פלטו את כל הארוחה אבל תנסי לשפוך עם כפית 5 CC על הרצפה ותראי איך זה נראה הרבה. אז מה שצריך נשאר בבטן