בוקר טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי יכולה לתת לי בבקשה טיפים לגמילה??????
11 תגובות
עמוד 1
  • גמילה של מה?
    הנקה?
    חיתול?
    מוצץ?
    בקבוק..?
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • סליחה, גמילה מחיתולים
  • באיזה גיל ?
    אני אידית הייתי מחכה... לא משנה מה הגיל
    כי עכשיו מתיל חורף. ויותר קר ובורח יותר...
    הייתי מחכה ככה לחודש פברואר-מרץ
    ילדים אוהבים לשבת על הרצפהה המון
    והרצפה מתחילה להיות קרה.....

אני אישית הייתי מחכה קצת !

אההה. עוד שאלה... מדובר בבן אן בת ?
    כי עברתי גמילה עם בן ובת....

• זאת בת והיא בת שנתיים ושלוש
  • אני הייתי מושכת עד שנתיים וחצי...שזה עוד 3 -4 חודישם...ואז כבר יגיע.... חודש פברואר-מרץ,, פחות קר....

• תודה
  • אני הייתי מושכת עד שנתיים וחצי בערך...
    זה כבר יגיע לה לבד...
  • היא מראה מוכנות ונכונות לגמילה?
    היא מבקשת להוריד חיתול? מתעניינת באסלה? רוצה לשבת עליה?
    אם היא עדיין לא מראה סימנים לגמילה, עדיף לחכות... עדיף שהילדה תהיה בשלה ומוכנה לגמילה, כי אם מנסים בכוח, זה יקח הרבה יותר זמן! יותר זמן ממה שיכול לקחת אם תחכי.
    אז היא מוכנה לדעתך?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • ביומיים האחרונים היא יושבת לבד באסלה רוצה ללבוש תחתונים הורדתי לה ניסיון לשעתיים פיספסה פעמיים מחר יום שבת אני חושבת להתחיל את זה רציני מהבוקר שתתעורר עד הערב רק בשינה להחזיר חיתול ולראות בכלל אם היא תעשה לפחות פעם אחת בשירותים כי כשהיא עושה בחיתול. פיפי היא פתאום נעצרת ומרגישה שמשהו קורה שם אז נראה לי שאני יעשה ניסיון מחר ליום שלם. תודה לכולכן על התגובות
  • אני

• אני ממליצה לקנות ללילות את תחתוני הגמילה ולהסביר לילדה שאלו תחתוני לילה...
    תכיני הרבה תחתונים לתקופת הגמילה עצמה, הרבה סבלנות וכשהיא מפספסת לא לעשות סיפור סביב זה, מספיק לומר משפט קצר כגון "בפעם הבאה תצליחי..."
    ולהחליף בשקט
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה